Năstase își reconfirmă diagnoza deja prin vorbe și nu doar prin fapte

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Liderul găștii de afaceriști politici de la DA, Andrei Năstase, principal verigă de legătură cu oligarhii criminali Țopa, aflați în urmărire internațională, ne uimește din nou. De fiecare data printr-o originalitate de rîs cu plîns, ca și în ultimele luni.

De această data el a venit cu un autodenunț – Nebuni pentru dreptate și însetați de adevăr! Acesta este motoul întîlnirii “de suflet” a șarlatanuliu politic cu bălțenii (al doilea cel mai mare oraș din Republica Moldova, supranumit capitala de nord a țării).

Tradițional, ca și în cadrul protestelor, o întîlnire cu mult teatru. În anunțul ajuns pe facebook, se anunță că “programul va începe cu un fragment din piesa de teatru Ștefan-Vodă din legendă și se va încheia cu evoluarea artiștilor autohton”.

Chiar dacă lăsăm într-o parte proviniența cuvîntului nebun și paralele între cuvintele ne  bun (nu e bun pentru dreptate), comportamentul lui Năstase chiar denotă un grad avansat de nebunie.

Chiar dacă lăsăm într-o parte comportamentul inadecvat cu presa, ziariștii agresați, unii chiar controlați direct de el, monopolizarea microfonului oriunde pleacă, minciunile continuie despre inexistența și existența proprietăților ascunse în germania și la Chișinău, participarea la jaful proprietății de stat împreună cu oligarhii fugari, istoria cu folosirea propriei mame pentru spălarea banilor e o nebunie și mai mare.

Așa că, Andrei Năstase, are tot dreptul să cheme oamenii pentru ca aceștea să vadă un nebun pe viu și nu doar pe micile ecrane.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole