Năstase devine din ce în ce mai periculos, ce-i drept, pentru sine însuși

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Din lipsă de public și evenimente, pseudo-atacuri din partea guvernării, sau alte motive de victimizare, Andrei Năstase este nevoit să inventeze, pe loc gol, tot felul de pericole imaginare. Ca și în săptămîinele și lunile precedente, liderul găștii criminalillor Țopa a coborît mult sub limita ridiculității unui personaj politic. Spargerea poștei și ascultatarea convirbirilor, posibil sunt o pistă de decolare în preajma unui atentat a lui Năstase asupra lui Năstase.

Titlul, Năstase prorocește vărsări de sânge doar pentru a-și atinge scopul, e o demonstrație a acestei teorii.

Presa periodică scrie că Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase a declarat luni la Jurnal TV, postul de televiziune al nașului său, oligarhul fugar Victor Țopa că va conduce oamenii și la vărsări de sânge doar pentru a-și realiza scopurile politice.

Sub sloganul luptei cu oligarhia, Andrei Năstase a sugerat că este gata să meargă la orice şi că asta nu se va putea fără sânge.

Totodată, el a anunțat că va discuta și cu ale forțe politice, inclusiv cu PAS condus de Maia Sandu ca să organizeze acțiuni de protest în comun.

În altă ordine de idei, Năstase practic a recunoscut că nu mai are sprijinul occidentalilor. El s-a plâns că aceștia nu iau apărarea protestatarilor violenți din 24 aprilie, reținuți de poliție.

Este de menționat că aceasta nu este pentru prima dată când Andrei Năstase și cei din anturajul său de la partidul pe care îl conduce  au făcut apeluri la vărsări de sânge și la acțiuni violente pentru a ajunge la putere.

Doar că în acest caz, miroase a o încercare de auto-atentat pentru a încerca să sensibilizeze opinia publică. Doar că, în cazul platformei sau partidului Dreptate și Adevăr, practic nu mai sunt reserve de încredere. Încredere irosită prin nenumăratele Mari Adunări Naționale, organizate aiurea. Încredere irosită prin lupte interne și, în primul rind, prin criminali fugari pe rol de finanțatori.

Reieșind din asta, dorința de vărsare de singe este un perico, în primul rind pentru sănătatea, fizică (deja nu mintală) a lui Năstase.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole