Mulţumim studenţilor pentru mobilizarea din turul II

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În campania electorală pentru alegerile locale din Chişinău am activat alături de studenţi în mediul studenţesc. La sfârşitul campaniei, doresc să transmit un mesaj de mulţumire din partea Clubului Studenţilor Liberali tuturor studenţilor care au participat masiv la vot în turul II pentru alegerea Primarului General al mun. Chişinău. În secţiile de votare în care votează studenţii din cămine rata de participare a crescut cu 5 %, iar susţinerea pentru Dorin Chirtoacă a crescut cu 6 % de la 12966 voturi în primul tur la 15829 voturi în al doilea tur.

Un sincer mulţumesc pentru studenţii de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testimiţanu”, unde la cele trei secţii s-a votat pentru Dorin Chirtoacă în proporţie de 72, 75 şi respectiv 77%.  Mulţumiri studenţilor de la Universitatea Tehnică a Moldovei (secţiile 17, 222, 223), care împreună au adus peste 3000 de voturi (circa 70%) pentru candidatul liberal la funcţia de primar de Chişinău.

Merită de apreciat activismul studenţilor de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat din Tiraspol, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Academia de Studii Economice, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport ş.a.

Susţinerea studenţilor ne responsabilizează şi ne determină să venim cu cât mai multe iniţiative pentru îmbunătăţirea situaţiei studenţilor. Încă o dată – Vă mulţumim!

Comentarii