Motivele pentru care cetățenii au mai mare încredere în Usatîi decat în Filat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deja toate sondajele arată clar prăbușirea lui Vlad Filat și PLDM în sondaje, e chiar șocant să vezi viteza cu care se întâmplă acest lucru și cum fostul numarul 1 e acum numarul 6-7, cum PLDM de la 30 de procente a ajuns la 15, un partid care arată exact ca liderul său, dezorientat și disperat.

În acelasi timp, toate sondajele arată creșterea lui Renato Usatii și a Partidului Patria. Mai mult, azi chiar Barometrul de Opinie Publică a arătat foarte clar că cetățenii au mai multa încredere în Usatii decât în Filat. Înainte, câțiva jurnaliști pldm-iști pupincuriști filateliști mă criticau pentru că prezint date din sondaje necredibile. Acum ce mai ziceți?! Nici BOP nu mai e de încredere? Pentru jurnaliștii verzi (de la verzișori, dolari) de încredere este doar șeful lor, Vlad Filat, care cu multă încredere îi va trage dupa el în groapă.

Dar haideți să vedem cum a ajuns Renato Usatîi, un necunoscut până în urmă cu câteva luni în Moldova, să-l faca praf pe „marele” Vlad Filat. Ceea ce este cel mai interesant este că Usatâi nu a apucat să-i facă înca nimic, deși ar avea multe de spus și de arătat despre Filat. Liderul PLDM s-a autodistrus în momentul în care le-a arătat oamenilor cine este cu adevarat, dezbrăcat de PR-ul de milioane de euro. Astăzi, oamenii conștientizează că Vlad Filat este HOȚ, prost (în sensul de lipsit total de inteligență, foarte prost (scuze că mă repet, dar așa de prost este), fără caracter (curvar, mai pe înțelesul poporului), și-a batut joc de apropiații lui, de cetățeni, de PLDM, de Biserică, de familie, de partenerii externi, de tot ce i-a ieșit în cale. Nu are sens sa detaliez fiecare caracterizare, faptele lui sunt deja vizibile pentru tot poporul. Vă amintiți că Vlad Filat spunea că poporul e cel care dă calificative politicienilor? Asta după ce a fost prins că jefuia BEM. Sunt nevoit să-i dau dreptate lui Filat, așa e, poporul i-a dat calificativul foarte clar, l-a dat cu capul de asfalt, vorba partenerului său de hoții, Dorin Recean.

Din păcate pentru PLDM, Vlad Filat a tras și trage în continuare partidul în jos, iar viteza pare să fie din ce în ce mai mare. Să nu vă mirați dacă PLDM va obține sub 15 la suta în alegeri.

De ce crește Renato Usatîi? Inclusiv datorită lui Vlad Filat! Oamenii caută alternativă la ceea ce credeau ei candva ca ar fi un politician onest, dedicat poporului. Au fost dezamăgiți și își caută liderul. Renato Usatii a venit fără istorii murdare în Moldova, nu a furat nimic de aici, nu și-a bătut joc de popor, dimpotrivă, a ajutat mii de oameni din banii lui, nu din banii statului sau de la BEM, cum face Filat. Renato Usatâi a venit și l-a arătat cu degetul pe Filat, a spus: acest hoț trebuie să plece din politică, acest om fără caracter nu vă poate conduce.

Exact ca in România, oamenii caută alternativa și în Moldova. Pe dreapta nu s-a găsit un lider alternativă la cei uzați deja. Iurie Leancă a încercat să scoată puțin capul, m-a chiar mirat curajul lui, dar a avut grijă Filat să-l bage din nou sub bocancul lui, probabil prin metodele lui deja cunoscute, șantaj și denigrare. Moldova are și ea nevoie de un Iohanis! Iar Renato Usatii, este alternativa și oamenii l-au acceptat ca alternativă, dovada o avem deja în 6 sondaje recente.

Alegerile din 30 noiembrie ne vor aduce mari surprize! Mai sunt mai puțin de două săptămâni, pregătiți-vă! Oare Filat și-a pornit numărătoarea zilelor, cum îi place lui să faca înaintea evenimentelor importante?!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii