Moldovenii merg la vot

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe data de 2 noiembrie, cetățenii noștri au mers în primul tur la secțiile de vot din capitală, unde au votat pentru prosperarea țării și dezvoltarea ei, mulți dintre ei, votând pentru Victor Ponta, care a și donat Republicii Moldova 164 de mașini de patrulare de tip Dacia.

Moldovenii de aici, dar și românii ce se află în Moldova, au mers azi în turul doi pentru a-și da votul binemeritatului candidat la președinție.

Până când se preconizează a fi în frunte Victor Ponta, însă unii mizează pe intelectul și echilibrul lui Klaus Iohannis, ajungând la egalitate.

Receptivitatea Moldovenilor va fi demonstrată și în ziua de 30 noiembrie, aceștia din urmă își vor acorda votul pentru partidul ce promovează vectorul european, sovietic sau român.

Rămîne de văzut interesul cetățenilor noștri față de alegeri, iar diaspora ne va demonstra devotamentul și simpatia față de situația noastră

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole