Moldova a progresat mult, datorită Guvernului Filip!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Republica Moldova în 2016 a progresat în toate domeniile, indiferent de obstacolele întîlnite. 
În fruntea acestor progrese stă Guvernul Filip!
Niciunul din Guvernele precedente nu a înregistrat timp de 1 an realizările Guvernului Filip!

Din prima zi Guvernul Filip ne-a dat de înțeles că se va baza pe fapte concrete și va continua parcursul european al țării.
Îndiferent de manipulările și acuzațiile aduse de niște grupe de interese, Pavel Filip a afirmat că va lucra cu întreaga sa echipă pentru viitorul european al cetățenilor!

Circa 500 de milioane de euro reprezintă totalul sumelor externe deblocate pentru Republica Moldova!
Guvernul Filip a deblocat deja peste 350 de milioane de euro pentru următorii ani!

Pavel Filip a venit în fruntea Guvernului într-un moment foarte greu pentru Republica Moldova, dar prin eforturile comune, ale Guvernului şi Parlamentului a reușit să facă într-un an, cât alte guvernări în patru ani.

O mare realizare a Guvernului Filip este Acordul cu FMI, care a dus la deblocarea finanțărilor europene, posibilitatea ieşirii pe pieţele internaţionale şi mai multă determinare în implementarea Acordului de Asociere.

Implimentarea reformelor a fost și este unul dintre scopurile cele mai importante ale Guvernului!

Pentru prima oară în ultimii 3 ani, Moldova a intrat în noul an cu bugetul adoptat, ca orice stat serios și responsabil.

Guvernul Filip a început  reforma în domeniul administrării fiscale și vamale, iar rezultatele s-au văzut: 1 miliard de lei încasați în plus de Serviciul Fiscal și peste 1,6 miliarde încasați în plus de Serviciul Vamal.

În 2017 sunt sigur că Guvernul Filip va da dovadă de progres în continuare și va contribui ca viitorul Republicii Moldova să fie mai aproape de un viitor european!

Republica Moldova are nevoie de stabilitate și doar depunînd fiecare cetățean efort, se poate de creat această stabilitate!

Consider că și Vlad Plahotniuc ar fi fost  un Prim-ministru care ar fi înregistrat progrese pentru Republica Moldova!

Partidul Democrat a dat dovadă de maturitate politică și a refuzat să lupte cu propriul popor, care erau manipulați de către sculele Țopilor!
Partidul Democrat a fost și este partidul care se bazează pe fapte concrete!

Succes Guvernului Filip în continuare și multe realizări frumoase pentru următorii ani!!!

Comentarii