Moldova, îmi pare rău!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu pot îmbiba încă ideea că în oraşul meu natal tot au rămas comuniştii la putere, deşi mai urmează un tur, Cahulul va suferi. Nu susţin partidele de dreapta, pentru că ştiu, şi cunosc ceea ce fac, şi dacă vor fi comunişti, liberali, liberali-democraţi sau democraţi, tot una va fi. Nimic bun nu va face denumirea partidelor, sau oamenilor care stau în capul acestor echipe. Însă candidatul comuniştilor la primăria oraşului Cahul nu e omul ce ar putea reprezenta oraşul, care dacă mai stă aşa câţiva ani, va deveni comună, pentru că e degradat, e un morman mare de gunoi, o mocirlă puturoasă, în care oamenii doar supravieţuiesc, şi-mi pare rău să spun asta.

Îmi pare rău şi pentru Chişinău, deşi am susţinut, câte puţin candidatura lui Chirtoacă pentru primărie, nu are şanse, cel puţin în turul 1, pentru că va fi şi unul secund. Însă dacă ajunge Igor Dodon la cârma capitalei Republicii Moldova, nu vă aşteptaţi la soluţii, nu vă aşteptaţi la reforme, nu vă aşteptaţi la declaraţii lungi, nu vă aşteptaţi la primar loial, staţi pe scaune şi făceţi-vă comozi, sperând că măcar totul va rămâne aşa cum a fost. Îmi pare rău că nu au fost toţi deştepţi în campanie şi nu au realizat o promovare demnă, îmi pare rău că-s tonţi cei ce se ceartă în alianţă, îmi pare rău că nu se menţin valorile morale, nu se menţine credinţa în Dumnezeu şi se permite totul nimănui. Unde ajungem dacă continuăm acest curs? Să trăiţi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii