Mișcarea Voievod la TV CLUJ : România mai aproape de noi .

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Schimb de experienţă cu jurnalişti maghiari din România
Jurnalişti, istorici, oameni de ştiinţă din Moldova au avut posibilitatea să asiste la o masă rotundă cu publicişti maghiari din România, care şi-au împărtăşit experienţa în domeniu. Evenimentul a fost organizat de Federaţia de lupte „Voievod” şi grupul „Corbul Alb”.

Potrivit organizatorilor, scopul principal al evenimentului este o mai bună cunoaştere reciprocă dintre naţiuni. Fondatorul grupului „Corbul Alb”, Csaba Szabo, şi-a prezentat una din cărţi, care cuprinde fragmentul său propriu intitulat „Margaretele lui Alexandru cel Bun”. Totodată, acesta şi-a împărtăşit părerea în legătură cu istoria Moldovei.

Organizatorii planifică să organizeze evenimente similare şi în continuare. O relatare mai amplă de la masa rotundă puteţi vedea în următorul subiect video.
sursa:noi.md

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole