Mișcarea populară patriotică a Moldovei în susținerea Președintelui Igor Dodon

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova a salutat pe toți cei prezenți și le-a mulțumit pentru sprijinul acordat, care este foarte important pentru el, deoarece îşi confirmă faptul că poziția politică este corectă și trebuie să fie consecvent în apărarea valorilor pe care le promovează.

În adresarea lui către cetățeni a subliniat că a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor.

Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-a menționat președintele Republicii Moldova. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Ne bucurăm că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovează.
Ne exprimăm convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole