Миропорядок некоторые вопросы и пища для размышления

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Мир в котором мы живем, изменился бесповоротно. Нас вечно пугают и натравливают друг на друга, пытаются внедрить сценарии вечных заклятых врагов против которых нужно обязательно дружить с могучими мира сего.

Ни проходит ни дня, чтобы нам не впихивали дешевой (по качеству и задумки) пропаганду против якобы вечно жаждущего врага который вот-вот пришлет танки против нас, и образ врага который нам так истерично впихивают это конечно Россия, которая как-бы спит и мечтает как взять Молдову и Украину.

Иногда от такого бреда просто выворачивает, по мимо того что все про-западные пропагандистские ролики безвкусны по своей сути они и еще очень дороги в создании а ложь прямо льется рекой. Лгут во всем: типа запад дает нам денег просто так (никто из запада не даст денег просто так это бизнес а в бизнесе есть вложения), что наша Молдова с каждым днем живет все лучше и лучше (но вот народ не замечает а с каждым днем все беднеет питаясь лишь евро-интеграцией, все бегут из страны), опят-же Moldova-Succes story полнейший бред особенно глядя на коррупцию которая как сорняк заполонил все сферы, и ничто не решается просто так без откатов будь-то юстиция, бизнес или политика. И это все суксесс стори (…лядь), которой нас кормили во имя их интересов. Во власть попали подонки которым наплевать на страну, на историю и народ; их главная цель имитация интеграции и управление схемами. Да они подонки, но очень послушные негодяи, такие которые слушают хозяев и будут тявкать или лаять по команде имитируя геополитическую игру. Таким образом такой биоматериал очень легко управляем, сами они ничего не умеют а те редкие что умеют – по уши погрязли и шантажируемы. Через зомбо-прессу нам навязывают образ злой России и «кровавого Путина» которые вот-вот нападут на нас и «так-же силой заберут как забрали Крым». Навязывается и лже-спасение и ради этого нужно полностью лечь под новых хозяев. А ведь только не давно орали со всех трибун о свободе народа и о том что никогда и никто более нам не будет диктовать и наши интересы будут во главе угла. Но вот она новая интерпретация свободы, свобода лишь под новыми хозяевами а интересы только если это их интересы. А прошло то всего 20 лет, и как все переписали, а у власти оказались ущербные гнили вроде либералов Гимпу, демократов Плахиша, еще х.з кого от Филата которые думать в принципе не должны а лишь исполнять приказы.

Создана пирамида власти, и в ней не должны входить те кто умеют думать а те кто вписываются в новый мировой порядок. Порядок при котором народу не принадлежит ни страна, ни ресурсы ни власть, и это не только у нас даже в США доллары являются собственностью Федеральной Резервной Системы а не народа.

Иногда в мире появляются лидеры которые не признают порядок, но их очень жестоко наказывают, вспомним Хусейна, Каддафи, Ассад, Мубарак, Кеннеди, Торрихос и др. но предварительно их представляли мировым зло (кроме Кеннеди его просто наказали).

Почему идет травля России? Это единственная сильная держава где есть сильный лидер а срана поставила себе стратегические цели и строит гос-политику без команды сильных мира сего. Не буду сейчас строить нимб Путину, он человек и есть некоторые недосмотры, но это пыль по сравнению с тем что творится у нас и в Украине. Запад засмеивает Россию, типа бедность, права человека итд итп, но в то-же время в упор не замечает что творится у нас.

Об этом можно много рассуждать, особенно в нашем политическом цирке. Предлагаю посмотреть очень интересный фильм Владимира Соловьева о миропорядке, не скажу что лучший, но есть некоторые четко-выведенные нюансы. Буду уже периодически писать статьи и на Русском, на «радость» врагам.

 

De ce a fost omorît Muamur Cadafi – liderul Libian.

Au trecut aproximativ patru ani de când a început aşa numita „primăvara arabă”

Libia, sub loviturile aeriene ale NATO, raidurile insurgenţilor liberali şi islamişti, s-a transformat din Jamahirie în „tânără democraţie”.

Să vedem ce nu le-a convenit libienilor, de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi.

  1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
  2. Preţul unui litru de benzină era de 0.14$
  3. Preţul unei pâini era de 0.15$
  4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
  5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64000$ pentru a-şi procura apartament.
  6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
  7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
  8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7000$, ajutor material.
  9. Ajutorul de şomaj 730$ lunar.
  10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
  11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000$.
  12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
  13. La deschiderea propriei afaceri,  Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20000$, într-o singură tranşă.
  14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
  15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
  16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
  17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
  18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
  19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
  20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
  21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
  22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
  23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
  24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
  25. În 40 ani de „dictatură” populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
  26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
  27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.

După cum spun americanii, familia Gaddafi avea proprietăţi în valoare de zeci de miliarde, însă dacă luăm în calcul că la noi toate cele mai sus enumerate lipsesc dintotdeauna, iar politicienii noştri totuşi sunt multi miliardari, vă daţi seama ce moarte ar merita ei? Şi straniu lucru, americanii nu vin să-i omoare pe alde Filat, Voronin sau Plahotniuc şi să ne salveze de tirani, cum s-au grăbit să o facă în Libia.

Acum Libia nu mai are nimic, în afară de „democraţie”.

În concluzie ce ar fi de spus? Fiecare şi-o face cu mâna lui…

P.S. Muammar Gaddafi este una din primele mari jertfe în lupta binelui cu răul din secolul XXI, din păcate nu cred sa fie el ultimul…

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole