Mii de oameni sinceri, călăriți de niște Țopi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri am reusit sa urmaresc protestul PL, precum si cel al DA. Pana la urma, am ascultat mai mult ce spun cei din fosta Platfoma Civica, sa vad cu ce rasufla – cu aer rusesc, ori chiar de libertate.

Am vazut acolo mii de oameni sinceri, insa calariti de oamenii Topilor. Vazut oameni manipulati si batjocoriti de Nastași si alte “personalitati” pepecediste, tradatori ai acestui popor romanesc. Pe scurt, m-a prins jalea de cei care ascultau discursuri politice, rostite de oameni dubiosi. Nu m-au inmuiat nici discursurile “oamenilor de cultura”. Au fost sincere si acestea pe alocuri, dar prea cazute in capcana celor care s-au folosit astazi de toti cei care au iesit in strada.

Nu mi-a placut nici ordinul sa fie date jos toate drapelele cu tricolorul Romaniei. Pe Țopi si Nastași nu-i intereseaza Unirea. Interesul lor este sa vina la putere cei care pot sa pradeze tara asta cu totul, sa o vanda rusilor cat mai repede.

Colac peste pupaza, platformistii au schimbat lozinca si strigau astazi sa se uneasca moldovenii, nu romanii. A fost dovada clara a intereselor meschine a celor din spatele guralivilor de pe scena.

Au fost sinceri, azi si in alte zile, pana si unionistii. Dar astazi au primit si ei un pumn in burta de la Nastași, anume de la cei care au promis schimbarea. Astazi tinerii luptatori pentru Unire au inteles ce interese stau in mijlocul Platformei DA, iar anuntul formarii Partidului Demnitate si Adevar, cu un Nastas in frunte, a pus capac scurtei colaborari. Ma bucura faptul ca s-au trezit si ei.

Tot azi, Nastașii si ceilalti oameni ai Topilor au inceput sa urle la Partidul Liberal, de parca erau la JurnalTV, unde-si permit sa pleoftureasca pe oricine, fara sa primeasca si replici in schimb. Nu stiu cat de placut a fost celor prezenti sa auda acele urlete impotriva lui Ghimpu si Chirtoaca, in timp ce de pe scena de alaturi se striga despre Unire, despre Romania si neam romanesc. Oare a fost frumos sa se scandeze anume cand peste drum se spunea despre adevarul istoric?

De ce Nastașii au purces la asa ceva, mai ales dupa ce unii din ei erau mari romani, pe vremuri? A fost destul de urat si deloc civilizat. Au fost astazi ca o haita de hiene care au devorat un cadavru. Din pacate, cadavrul de astazi a fost acest popor, dezbinat deja de catre Țopi inca si mai mult, dupa ce Voronin si Dodon au depus eforturi nebune in acest scop.

Dupa ziua de azi, vedem ca si DA revendica “poporul moldav”. De ce? Ce vor sa demonstreze prin actiunile lor? Chiar nu au demonstrat astazi destul ca sunt niste facaturi jalnice, niste lepre din societate, care nu vor nimic altceva decat binele pentru ei?

Da, imi pare rau de cei care au iesit in strada si au fost indemnati sa se bata cu liberalii. Imi pare rau de cei care cred in prosti. Or, crezi in prosti si risti sa devii unul din ei. Este timp pentru a mai face o oprire, cat nu este prea taziu.

Oameni buni, nu e cazul sa ne lasam dezbinati in fata celor care fac jocul Kremlinului.

Comentarii