Mesajul emoționant al lui George Simion către moldovenii din Basarabia!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

George Simion, candidatul independent la europarlamentare din România din partea Mișcării Unioniste, a lansat un mesaj video deosebit de emoționant către frații  români dintre Prut și Nistru.

Se știe că lui George Simion autoritățile din Republica Moldova i-au aplicat interdicția de a mai trece granița pe motiv că unionismul pașnic este mai periculos decât ocupația rusă din regiunea transnistreană. Odată ce acesta va deveni europalamentar interdicția se va ridica automat.

George Simion merge în Parlamentul European ca să reprezinte pe Românii din Basarabia, diaspora, românii din comunitățile istorice și pe cei din Țară sătui de corupția partidelor politice.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole