(video) Mesaj pentru deputaţii tentaţi să o voteze pe Greaceanîi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Stimaţi politicieni deputaţi, în special cei ai Alianţei pentru Integrare Europeană!

De doi ani ţara nu are preşedinte! Am trecut prin multe, şi astăzi se aminteşte iar de candidatura Zinaidei Greceanîi pentru funcţia de şef al Statului. Înţeleg că timpul vindecă rănile, dar sunt lucruri care nu trebuiesc uitate. Să nu uităm că doamna în cauză a avertizat protestatarii din aprilie 2009 cu folosirea armelor împotriva lor! Să nu uităm tot ce s-a făcut şi nu s-a făcut timp de 8 ani de guvernare a PCRM! Mai înţeleg că, posibil, nu găsiţi alte modalităţi de a alege preşedintele. Înţeleg, dar nu vreau să înţeleg. Stăruiţi-vă mai bine, fiţi mai toleranţi în cadrul AIE, lăsaţi interesele personale şi de afaceri deoparte, şi se va putea! Chiar e totul pierdut?

Amintiţi-vă de dorinţele şi aspiraţiile susţinătorilor voştri fideli! Nu uitaţi ce aţi pornit şi unde urmează să ajungem! Fiţi fideli cauzei pe care aţi început-o! Doar astfel, cetăţenii acestei ţări nu vă vor lăsa singuri şi vă vor susţine în toate, şi societatea nu va mai fi divizată! Doar VOI ne puteţi consolida!

Încercaţi să resimţiţi atmosfera protestelor din aprilie, pentru a vă reîncărca cu entuziasm şi patriotism! Pentru asta, reascultaţi şi urmăriţi din nou Imnul Revoluţiei din aprilie 2009, pe care l-am creat acum doi ani, inspirîndu-mă din sentimentele proprii şi ale tinerilor cu care am luptat!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii