Membrii PPDA dezamăgiți în conducerea PPDA!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri am promis că voi trimite un cuvânt de salutare pentru Andrei Năstase și Chiril Moțpan, din partea unui membru al Platformei DA din OT Orhei, care din păcate nu poate să o facă singur, fiind blocat și ignorat de către acestea peste tot. Este vorba de Iurie Sajin, care fiind dezamăgit în liderii conducerii DA, mi-a trimis ceva informație despre ce se întâmplă în cadrul acestui partid văzând că sunt interesat de ce se întâmplă în PPDA. (aici)

Zilele acestea a apărut o înregistrare audio cu membru PPDA  Aurel Pisica, care vorbește despre haosul din partid creat de Năstase și Moțpan (aici) . Îndată ce am avut posibilitatea, i-am trimis această înregistrare audio unde l-am întrebat dacă nu cunoaște nimic despre cele întâplate. Dar mi-a zis că a aflat din presă și nu-l cunoaște personal, însă mi-a trimis o altă informație foarte interesantă despre ce se întâplă în cadrul Partidului DA. Ca de exemplu, că 100.000 lei preconizați pentru agitație nu au ajuns în Orhei, dar Moțpan i și-a atribuit lui. În mesaj se mai spune că domnul Iurie Sajin de 3 ori i-a cerut lui Năstase să organizeze o conferință în cadrul OT Orhei pentru a se clarifica în cele întâplate, dar acela nici nu a reacționat. De aceea mai mulți membri PPDA sunt gată să iasă din partid și chiar să organizeze o conferință de presă în Casa Presei din Chișinău.

Acum domnul Iurie Sajin, e dezamăgit în faptul că a crezut în acest partid și în Andrei Năstase, care credea că este persoana capabilă să scoată Moldova din rahat, dar s-a adeverit că și el este un escroc, bandit și criminal care a stricat speranța cetățenilor la mai bine. Dar cel mai important este faptul că el stringe acum în rândurile sale, oameni cu un trecut dubios. Totodată declarând că s-a întâmplat o minune că Andrei Năstase nu a ajuns președinte.

Iurie Sajin a avut dreptate spunând că în urma celor întâmplate acest partid nu mai are viitor. Pe lângă dumnealui, mai mulți membri ai Platformei declară că părăsesc rândurile acestui partid. (aici)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole