Membrii PLDM vor pierde onoarea și demnitatea dacă votează pentru Chirtoacă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Peste o saptamana si jumatate se da votul in turul doi pentru alegerea primarului general de Chisinau. Electoratul de dreapta este sfatuit de catre politicieni sa mearga la vot si sa “salveze Chisinaului”. Sunt indemnati sa plece la sectiile de vot si membrii PLDM din capitala.

Toti din PLDM, in special apropiatii lui Vlad Filat, vor pierde onoarea si demnitatea daca vor participa la votare si daca vor pune votul in dreptul numelui “Dorin Chirtoaca”.

Nu pot sa inteleg cum membrii de partid se vor duce sa-l voteze pe cel care face parte din Formatiunea politica din cauza careia Vlad Filat a fost demis?! Oare nu Ghimpu a fost cel care striga “Demisia Filat” in Parlamentul Republicii Moldova? Nu Ghimpu si PL organizau conferinte de presa la care aminteau cat de hot este Vlad Filat? Da, ei sunt! Atunci, cum sa va duceti si sa-l votati pe Chirtoaca? Ati uitat tot ce au facut liberalii sefului vostru de partid? Asa de rapid stergeti totul cu buretele? Unde este demnitatea voastra, dragilor?

Electoratul de dreapta să rămână acasă, decât să regrete din nou votul pentru Chirtoacă

Votandu-l pe Chirtoaca in turul doi inseamna sa recunoasteti toate invinuirile aduse PLDM-lui de catre Ghimpu si Chirtoaca. Inseamna sa fiti de aceeasi parere cu liberalii, in aceeasi oala, toti impotriva lui Vlad Filat. Este cinstit fata de liderul vostru de partid? Sigur ca nu!

Cineva de la PLDM o sa iasa si o sa spuna ca, de dragul “salvarii Chisinaului”, au uitat totul si vor vota pentru liberal. Dar, nu este oare aceasta o tradare a electoratului care s-a certat cu cel liberal in campaniile electorale? Cum sa iesi la microfon si sa spui de salvare, stiind ca in teritoriu este razboi deschis? Cam anapoda…

Revin la ceea ce am scris in articolul anterior: Stati acasa! Lasati liberalii sa se aleaga intre ei, apoi sa vedem succesele proprii, nu cersite de la alte partide!

Voi, cei din PLDM, trebuia sa aparati propria onoare si demnitate, inclusiv si a sefului de partid. Nu va lasati prostiti de operatiunea “salvati Chisinaul”!

Comentarii