MEGALOMANIA lui Șăfu’

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Despre faptul că Filat este bolnav am mai scris. Dar pe zi ce trece Tabloul Clinic al pacientului cu transplant de păr se completează cu noi maladii. De data aceasta este vorba despre Megalomanie sau Grandomanie.

Chiar dacă nu-și dă seama, liberal-democratul este nu doar previzibil, dar și al naibii de descifrabil. Numai membrii PLDM docili nu observă acest lucru și asta pentru că și ei la rândul lor sunt infestați de promisiunile lui Filat și turmentați de „pastilele” (Vezi „Viagra lui Filat”) administrate de acesta.

Nu voi vorbi despre numărul celora care au fost prezenți Duminică în Piața Marii Adunări Naționale. Nu de alta, dar unii spun că au fost puțini, iar Photoshopul spune că au fost mulți. Ca să nu mă cert cu PLDM-iștii, voi încerca să cred Photoshopul. Dar nu înainte de a le explica câteva lucruri. Verde-n ochi. Nu de alta, dar culoarea lor preferată.

Mitingul nu a fost nici pe departe unul benevol. Majoritatea celor prezenți (există informații veridice din teritorii) au fost șantajați și aduși cu arcanul în PMAN. E vorba despre bugetari. Iar o bună parte dintre cei ce au venit semi-benevol au fost mințiți că vor participa la o acțiune a Coaliției Pro Europene. Aceștia credeau că merg din nou să susțină guvernarea, dar nu pe Filat. Simțiți diferența ? Altfel nu se explică în nici un fel prezența foarte mică în Piață (de 1000-2000 de oameni) în momentul în care era citită rezoluția acțiunii. Oamenii veniți acolo de bună voie să susțină cauza CPE, dar și cei aduși cu forța au decis să plece din piață atunci când au văzut ce se petrece acolo – defilarea transplantului de păr și demonstrarea mușchilor inexistenți ai unui ins demis pentru corupție care se dă drept bodybuilder, dar defapt nu este decât un bătrân obosit, sleit de puteri și descalificat pentru dopaj.

Și totuși, cui i-a arătat mușchii Filat ? Deși pare cam greu de crezut pentru membrii turmentați ai PLDM-ului, această „demonstrație de forță” i-a fost adresată lui Iurie Leancă. Eu îs Șăfu’, nu tu! Acesta a fost mesajul mitingului în care s-au băgat o grămadă de bani adunați cu greu de prin vămi, comisariate și farmacii. Poate și din alte locuri.

Despre asta vorbește chiar felul în care a fost gândit mitingul, în care rolul principal i-a revenit (prin autodistribuire) lui Filat-cel-demis-pentru-corupție, iar un ditamai prim-ministru (omul cu cea mai înaltă funcție în stat din PLDM) a fost lăsat pe planul 2. Ba chir pe 3 sau 4.

Despre asta vorbește și sit-ul PLDM, pe care este prezent doar discursul lui al vostru, iar cel al lui Leancă lipsește cu desăvârșire.

Prin mitingul de ieri, Filat a țipat de fapt disperat în gura mare: „Eu i-am adunat, nu tu, Iura!”
Eu l-am auzit, dar voi, dragi PLDM-iști ?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii