Masterclass! Cum să o dai cu oiștea-n gard.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Există la ruși o zicală: если человек идиот то это надолго! – Păi iată, i se atribuie perfect eroului nostru de astăzi, la al 3-lea său an pe arena politică din Moldova și deja sub pragul electoral.

Andrei Năstase se află unde se află nu pentru că n-ar exista probleme în Moldova, sau pentru că au făcut democrații vreun miracol scotând țara din criză, nu! Se află acolo, în subsoluri, pentru că el este un tipic ”BÎC”, și fiind că grija pentru interesele cetățenilor, pe care cică o poartă el, nu se rezumă la proteste și pamflete vomitate de Cheianu și Durbală, sau în interview-uri cu killeri și live-uri cu Usatîi care înșiră basme ce vin în contradictoriu nu doar cu investigațiile efectuate de organele abilitate din Moldova dar și cu cele ale INTERPOL și Scotland Yard. A mai rămas să spună doar că toată planeta este capturată de Plahotniuc. Și am eu o senzație că o să o vedem și pe aia. Dar până una alta, ”BÎC-ul”, sau ”idiotul util” după cum este dezmierdat de Mocanu, reușește să ne mai bucure cu gafe cu care suntem deja obișnuiți. Nu degeaba zic că-i Masterclass! (apropo de Mocanu, cu toate celea datorită lui Plahotniuc a reușit și el să mai revină prin studioul Nataliei Morari)

Aproape un an a durat epopeea schimbării sistemului de vot în Republica Moldova. Proteste la ușile Comisiei de la Veneția, laude Comisiei, speranțe și așa mai departe. Totul până a fost pe interes. Cu toate că schimbarea sistemului de vot a răsunat din scena lui Năstase în PMAN aproape la fiecare protest.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și uite că, din moment ce s-a epuizat subiectul, Comisia și-a dat recomandările și mai mult nu s-a băgat în treburile Moldovei, deci nu-i mai asigură PR pe gratis lui Năstase – gata nu mai este pe interes.
Acuma, în încercarea să mai încalece o ”bombă” mediatică, se apucă ca de obicei Justiție. Mai precis, de noul Ministru al Justitiței – Alexandru Tănase, care este și membru al Comisiei de la Veneția, spre nefericirea ”BÎC-ului” desigur. Că a mai fost ministru pe când se fura miliardul. Păi ok, tot atunci era și Maia Sandu ministru, dar stă la fusta Maiei cumințel în speranța să fie tras cumva de mână în electorale și nici nu pomenește, precum Maia nu pomenește de Filat nimic, demonstrându-ne că ăștia 2 sunt la ”tu” cu dublele standarde. Însă cel mai important în tot circul lui Năstase este că prin critica la adresa lui Tănase își arată deja neîncrederea față de Comisia de la Veneția, la care se ruga până nu demult, și mai face și astăzi trimiteri la acele recomandări. Să fie oare capturată deja? 😀

P.S. Fiți deștepți. Nu fiți ca Andrei =)

 

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii