Mark Tkaciuk trece la acțiuni extremiste?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi Tkaciuk va susține o conferință de presă la care va încerca să dezbată mai multe acuzații și mai multe ”opinii” cu privire la plecarea lui din Parlament, precum și de la conducerea din umbră a PCRM-lui.

După câte circulă pe internet și TV, Tkaciuk este gata să preia coordonarea unei organizații extremiste, fascistă, creată de Petrenco, după cum a informat și Vladimir Voronin.

De ce ideologul Partidului lasă partidul și se apucă de extremism? Prima cauza este că Tkaciuk nu vrea să lege PCRM-ul de careva acțiuni extremiste care ar putea avea loc pe teritoriul Republicii Moldova până și după data de 27 iunie 2014. În același rând, el vrea ca partidul din care a făcut parte să ia câteva voturi la următoarele alegeri, după care din nou să trădeze electoratul și să o apuce în altă parte decât a promis în alegeri.

Cu siguranță planului ideologului comunist nu sunt bune nici pentru el și nici pentru Moldova. Or, e suficient că am avut separatiști și provocatori pe malul stânga al Nistrului, precum și în Sudul țării. Nu cred că mai este necesar ca cineva să înființeze, aici la Chișinău, grupuri extremiste.

La fel, este rău pentru acei tineri care se antrenează în toată această treabă murdară. Am ajuns ca tinerii crescuți aici să lupte împotriva poporului printre care a crescut, fiind conduși de un om care nu știe nimic altceva decât să facă pe placul cuiva, numai nu pentru interesul țării.

Începând de azi, Tkaciuk va încerca să nege toate implicările în cele mai negre probleme de până acum. Probabil va anunța și despre părăsirea PCRM. Însă am auzit cu toții ce a spus Vladimir Voronin despre acea instituție extremistă, activitatea căreia a cerut să fie închisă.

Aș recomanda acestui om să o lase mai moale cu acțiunile propuse, pentru că nu este bine și s-ar putea lăsa cu consecințe grave pentru Moldova.

Totodată, trebuie să știe Mark Tkaciuk că în Moldova lucrurile nu mai merg după cum dorea el în acei 10 ani de guvernare comunistă, iar direcția politicii externe nu poate fi dictată de o grupare separatistă.

Instituția care poate dicta ceva în această țară este Votul, iar în toamnă se va spune clar încotro vor să meargă moldovenii. Haideți să lăsăm Votul să decidă, nu grupările extremiste cu membri buboși!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii