Maria Ciobanu dă uitării transfugismul său politic și dă dovadă de duble standarde!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Curve cu X fețe ori duble standarde?!

O cunoașteți pe Maria Ciobanu? Nu marea interpretă de folclor românesc, ci doamna profesoară de limbă română de la Nisporeni ?
Maria Ciobanu, deputat PLDM.
Un mic apropo din start: cunoaște cineva vreo statistică a doamnei, nu în ceea ce ține de inițiativele legislative (ea a scris și comentat mai mult pe facebook decât în proiecte de legi), dar cel puțin câte vizite în teritoriu are doamna deputat de ștejar în acești aproape 8 ani de cînd e legislator? Sunt undeva așa date, cifre? Eu n-am găsit. 
Azi, ea foarte amarnic și dur, din nou pe facebook, lansează un atac la adresa primarului de Nisporeni, Grigore Robu, care a trecut alături de o echipă de profesioniști, alături de o echipă cu care poate schimba lucrurile spre bine în oraș. Aici se vede ticăloșia care provoacă uneori greață la politicieni.
-De ce doamnă deputat uitați să ne spuneți că personal ați făcut același lucru în 2008, când ați decis să vă alăturați la gașca, care ulterior a furat un miliard de la popor?
Da, da, doamna Ciobanu a trecut de la Partidul Social-Liberal, unde președinte era Oleg Serebrian, la PLDM-ul lui Vlad Filat, alături de Streleț spre exemplu, un mic Prim-ministru, care își scotea pălăria în fața șefului de la Caravita. Cu alte cuvinte, anterior doamna Ciobanu a practicat trecerea de la un partid la altul, fără ca să aibă mustrări de conștiință.
Dar acum, doamnă deputat, a cui interese apărați cînd mergeți alături de Năstase și Platforma DA la toate protestele lor, a cetățenilor care v-au dat votul, ori a oligarhilor Țopa, în mîinile cărora se află Andrei?
E vorba de duble standarte ori totuși de simplă ticăloșie și curvism politic?!

P.S. -Doamnă Ciobanu, dar să distrugeți o familie, să luați un tată, un soț de lîngă copii, nu-i trădare?! -Eu cred că da, plus mârșăvenie!

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole