Manipularea în masă a unilor deputați

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Înainte de scrutinul parlamentar, majoritatea dintre deputații noștri ingenioși acționează în diferite moduri pentru a câștiga încrederea oamenilor, fie că organizează mitinguri, concerte sau concursuri unde se pun la bătaie niște „bijuterii” de mașini extraordinare.

Cei cu bani se consideră oameni de afaceri, însă ce fel de afaceri fac, doar ei știu. Mă refer concret la „patriotul” nostru vorbitor de limbă rusă.

Renato Usatâi dorește să câștige atenția tinerilor, mai ales, prin organizarea unui concurs „Cupa lui Renato Usatâi”,sponsor fiind chiar el.

Pentru un astfel de joc mulți deja s-au și înscris, vrând cu neputință să obțină premiul mare, pînă la alegerile electorale, timp îndelungat acesta nu s-a făcut atît de remarcat.

Acum și-a lăsat afacerile în Rusia pentru a veni în mica nostră Moldovă și a ne manipula cu banii lui de ex.plătind studiile tinerilor studenți, pentru că majoritatea nu au posibilitate sau creîndu-ne dispoziție în PMAN aducîndu-l pe Stas Mihailov.

Cred că ne dăm bine seama cine stă în spatele lui și de ce vrea să ne integreze în UV, cui va fi bine, nouă, viitoarei generații ce va trebui să muncim la negru cu patente și copici, iar cei rămași să se inghesuie pe la piețile angro pentru a-și comercializa fructele.

Embargoul impus de către prietenul său, Putin a stîrnit semne de întrebare în rîmdurile moldovenilor.

Nuștiu care va fi rezultatul voturilor, însă, în special, eu îmi doresc schimbări, dezvoltare și integritate

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole