Manipulare marca PAS-PPPDA-PN! Drumuri bune pentru Moldova, cale de manipulare pentru opoziție.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 Atunci când scriu PAS-PPPDA-PN, nu mă refer strict la conducerea acestor partide, ci și la membri sau susținătorii acestora.

Cred că nu mai există moldovean cu capacitate de exercițiu, care să nu fi auzit de unul din proiectele înaintate de guvernare, pe nume ,,Drumuri Bune pentru Moldova”, proiect grandios, care prevede construcția și reconstrucția a 1200 km de drum din toată țara.  Pentru moldoveni, acest proiect este motiv de bucurie, însă există și din cei, care primesc bani și plăcere de la faptul că critică sau manipulează asupra acestui subiect. Un exemplu în acest sens, este o poză promovată la greu de mai multe persoane, care nu doar că promovează tot ce rostesc liderii partidelor menționate mai sus, dar încă și apar alături de persoane importante din partide.

Recent au apărut pe Facebook.com număroase postări cu o poză, în care chipurile se arată un drum reparat de guvernare. Un individ care a postat această minciună este Igor Țibrigan, utilizator care distribuie toate prostiile PAS și DA, iar textul anexat la poză sună cam așa: Undeva in Moldova ))))Drumuri mai bune pentru moldoveni ,multumim guvernarii. 
Pentru a vă convinge că manipularea e cu succes, recomand să priviți către cifra de 4000 de oameni, care au dat share acestei minciuni grosolane.

Un alt individ mincinos este și Martirosian Verj, personaj apropiat liderilor PN, iar textul anexat de acesta este ,,Drumuri Bune ” 🤔Mersi mult PDM .  Cel mai ridicol este faptul că a plasat poza, alături de alte imagini, care erau făcute într-o localitate, unde avuse loc reparații necalitative a drumului și unde deja se anunțase că firma responsabilă va repara totul din nou cu bani proprii.
PAS, PPDA, Maia, Nastase, Plahotniuc, drumuri bun, 1200km, Usatii
Voi încheia această mică listă de manipulări, cu o pagină, de la care nu mă așteptam, și anume de la SOS Basarabia-Anti Propaganda Rusă, pagină care chipurile este anti-propagandă și minciună. Nu vreau să-i acord mare atenție, însă minciuna acestora la fel a fost înghițită de moldoveni.

Pe lângă aceste surse mai sunt și câteva grupe, unde s-a plasat această minciună, însă totuși bine a zis – cine a zis că ,,Minciuna are picioare scurte”. Minciuna din poza de mai sus este simplă: în primul rând poza nu este din 2018, an în care PDM a propus programul privind drumurile, iar într-al doilea rând, poza nu este făcută în Moldova.
Drumul din imagine este o strada din orașul Nikopol, Ucraina, drum care urma să fie reparat. 
Pentru ca imaginea să fie completă, un deputat al Consiliului municipal al orașului Nikopol, Serghei Tihonenko, a explicat de ce, după repararea conductei aflate sub acest asfalt aruncat cu lopata, drumul a fost lăsat astfel. Deputatul spunea: ,,În acest an(2017), a fost planificată o revizuire majoră a trotuarului pe strada Bakinski. În două părți ea  este împărțită de strada Lapinskaya. Prima parte a fost făcută capital, iar în cea de-a doua parte situația a fost mai complicată „, a spus el. – Potrivit informațiilor din „Gorvodokanal”, numai pentru ultimul an, pe acel sector de drum au existat mai multe accidente. Prin urmare, s-a decis mai întâi reparația acestui sector, apoi aprovizionarea cu apă și mai apoi așezarea asfaltului. S-a dovedit nu foarte estetic, dar nu este o revizuire majoră a suprafeței drumului, mai ales că nu a fost efectuată de serviciile rutiere. Repararea completă a acestui sector de drum era programat pentru 2018 „.

Cam așa arată manipularea susținătorilor PAS-PPPDA-PN. Defapt, ei învață de la lideri, de aceea nu-i nimic de mirare. Campania electorală practic este în toi, anume din acest motiv cred că această manipulare nu este ultima, mai ales că se bagă miliarde în fundul celor care doresc să ajungă la guvernare. 

P.S. Este mai ușor să înșeli oamenii decât să-i convingi că au fost înșelați.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole