Maia Sandu și Andrei Năstase iubesc să pângărească altarele în campania electorală

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

   Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, alături de colegii din PDM și câteva zeci de enoriași, a participat pe 7 ianuarie la liturghia Nașterii Domnului / Crăciunul pe stil vechi, oficiată de clericii de la Mănăstirea Curchi. Deoarece Plahotniuc mereu trezește gurile rele, nici această acțiune n-a rămas necriticată de indivizii din opoziție.

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, finul oligarhului Victor Țopa, Andrei Năstase, critică dur modul în care șeful PD, Vladimir Plahotniuc, a folosit biserica pentru ca chipurile șă-și facă campanie electorală. Acesta a fost prezent la slujba de Crăciun la Mănăstirea Curchi, fiind poziționat chiar lângă altar. „A făcut ceea ce vasalul său, Dodon, face de multă vreme. Pângărește altare”, menționează Năstase.

Da, poate că nu-l vedem în fiecare zi pe Plahotniuc la biserică, însă el mereu a spus că este creștin ortodox, spre deosebire de antihriștii din PAScuDA, care mereu au găsit cuvinte pentru a ataca biserica și pentru ca să susțină căsătoriile netradiționale. Pe lângă asta, să nu uităm că Năstase este omul care a pupat multe icoane și babe în campania electorală din primăvară, și chiar dacă el refuză să vorbească despre acest fapt, pozele nu mint.

E mai ușor să-l critici pe Plahotniuc, mai ales că acest fapt îți mai aduce și niște priviri asupra ta, anume de asta Năstase mereu a preferat să critice, așa cum face și Maia Sandu, cea care la fel a pupat altare înainte de alegeri. Ba mai mult, aceasta chiar și la protestele LGBT a participat, numai ca să mai adune niște voturi colorate.
Eu nu-i voi critica, însă vreau doar să mai amintesc celor din PAScuDA că modul lor de a critica și de a-și face PR este unul ridicol, mai ales că ei au fost primii care au pângărit altarele…

Biserica este scara spre Rai. Biserica este o corabie, iar creştinii care merg la Sfânta Biserică şi intră în ea sunt izbăviţi din furtuna păcatelor, însă aceste cuvinte nu se referă și la liderii PAScuDA, care merg la biserică pentru PR politic și cred același lucru despre toți cei pe care nu-i au la inimă.

P.S. Unii fac reforme, repară drumuri, grădinițe, școli, spitale, iar alții doar critică pe primii.
P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole