MAIA SANDU ȘI ANDREI NĂSTASE DIN NOU ÎN AFTER PARTY! VACANȚA DE IARNĂ!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După alegeri Maia Sandu a inclus setările IURIE LEANCĂ. Reacții molatice la distanțe de 24-48 de ore de eveniment. Declarații sumbure. Comportament aiurit. Prezența peste tot cu umbra sa – Andrei Năstase. Discursuri fără conținut și fără chemări la acțiuni concrete. Fără propuneri constructive și mobilizatoare. Nici un PAS înainte! DA?

Ce se face acum în echipele lor, doar ei știu. Noi putem doar să presupunem. De fapt cuvîntul echipă poate fi folosit doar în cazul lui Năstase. El are, sau cel puțin a avut, o echipă reală în spatele său.

Acum e o nouă situație interesantă pe care coechipierii, din nou, se pare că nu au ideie cum să o treacă. Au spus în șoaptă că alegerile au fost fraudate, că trebuie de întors țara capturată, că nu vor ține situația sub control și…au dispărut. Au spus ce am mai auzit și pînă la alegeri. Și s-aiu despărțit pînă la următoarea conferință de presă.

Și doar de la oamenii care au acces după culise, mai aflăm din cand în când, că nu e tot atăt de liniștit cum pare în această relație care și se atrage și se respinge în același sens. Un dans al nălucilor politice. Maia nu are pe cine să scoată în PMAN, iar încercarea DA de a organiza unioniștii a eșuat. După două zile de proteste inocente, protestatarii s-au smirit și au declarat că încetează să mai solicite demiterea conducerii CEC-ului.

Și, la moment, în Republica Moldova e din nou liniște și pace. Și din nou, nemulțumiții constată că nun ai cu cine. Și că liderii politici de moment sunt doar niște produse de scurtă durată, foarte ușor alterabile.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole