Maia Sandu se întrece în populisme cu Igor Dodon!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Odată ce JurnalTV este ocupat cu PR politic în favoarea lui Usatîi și cu spălarea imaginei acestuia pentru cei 40.000$ plătiți lunar pentru abonament, Maia Sandu continue campania de victimizarea pe Facebook, plină de populisme, chiar dacă aceasta trebuia să devină una din persoanele promoavate la JurnalTV , fiind dorită și văzută de câtre PPDA colacul de salvare pentru alegerile Parlamentare din 2018, cei din urmă ajungând la 1% în urma sondajelor celor de la IDIS Viitorul.

1. Încrederea pe care ne-au oferit-o 766 593 de oameni pe data de 13 noiembrie, sprijinul acestor oameni pentru valori repudiate de actuala clasă politică.
Iată prima prostie scrisă în postarea sa. Îmi pare rău să o dezamăgesc pe această doamnă, doar că din aceste 766 mii de voturi, o bună parte sunt venite din partea PPDA care pe atunci avea o susținere în jur de 15% și din partea PDM, unde mi-am acordat și eu votul pentru ea, chiar dacă membrii și susținătorii PDM a fost făcuți în mod și tip de dumneaiei.

2. PAS există și continuă efortul de readucere a normalității în Moldova, de readucere a bunului-simț în clasa politică, în ciuda abuzurilor constante din partea guvernării și a încercărilor nedemocratice de a opri schimbarea.
Cum un partid politic, cu un lider care a slujit regimului comunist, fiind asistenta lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi, iar mai apoi ministru lui ”Al vsotru Vlad Filat” să schimbe lucrurile în țară și să readucă normalitatea în Republica Moldova? Și care anume normalitate? Pentru Maia Sandu, delapidările anuale de sute milioane de lei de la instituții ca Vama și Fisc care erau subordonate lui Filat, iar mai apoi furturile de miliarde din sistemul bancar, unde mâna dreapta a lui Filat și acum propagandistul PAS Alaiba Dumitru dădea asigurări ca la BEM totul e bine și nu se fură. Maia Sandu acestea sunt normalitățile despre care vorbiți?

3. Ne doream o schimbare a clasei de politicieni de care ne este rușine și care nu poate reprezenta un model pentru copiii noștri.
Maia Sandu încă un populism ieftin luând în considerație împuternicirile pe care le are un președinte într-u stat parlamentar, unde avea să se ocupe cu ce face și Dodon, adică să-și procure un aparat foto de peste 150 mii lei și să pozeze prin țările europene alături de demnitarii care se întâlnesc cu ea din diplomăție și nu de încredere care crede ea că o are din partea acestora.

Și în cele din urmă poza pe care a postat-o. 😀
Oare de ce n-a pus vreo poză unde a mers alături de Andrei Năstase în Bălți și au fost fugăriți cu șuturi în fund de acolo, sau din piețile prin care au fost fiind păziți de oamenii din pază a lui Vlat Filat pe banii celor cu care discutau privindu-i în ochi ?

Maia Sandu, într-o bună zi, oamenii vă vor asocia nu cu Vlad Filat, dar deja cu Igor Dodon. Iar unica luptă între voi nu va fi la nivel politic dar la nivel de populisme.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole