Maia Sandu a reușit ceea de ce n-a fost în stare nimeni!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Este uimitor să văd cum doamna Like ( Maia Sandu) într-o postare de câteva rânduri poate scrie atâtea minciuni și populisme.


Ce e subliniat cu roșul face parte din minciunele și populismele Maiei Sandu, după cum vedeți cu toții, ele predomină și voi încerca mai jos și să justific cele subliniate.

1
. ”În mare parte sunt bătrâni veniți la sediu PAS.”
De când bătrânii nu mai au dreptul să se expună, de când ei sunt inferiori nouă, celor tineri? De ce ei nu au dreptul să creadă în cineva precum cred unii în Maia Sandu?
Și ăsta totodată este și primul populism. Maia Sandu hai să vă aduc aminte cine a ieșit la protestele organizate de dumneavoastră și aliații Năstase și Usatîi.

Oare ce vârste au aceste persoane și cu ce sunt mai buni ei decât cei care au venit în susținerea lui Șor?

2. ”Să nu mai fie criticat Șor.”
Aici deja merge vorba despre o minciună grosolană a doamnei Like. Oamenii după câteva am văzut eu, i-au cerut Maiei Sandu să nu mai mintă. Pe lângă aceasta i-au adus aminte de anti-reformele pe care le-a făcut pe când era Ministru al Educației.

3. ”Nu are ce ponegri la un individ implicat în furtul miliardului.”
După cum vedem pentru Maia Sandu e ceva normal ponegrirea imaginei a unei persoane, odată ce nu merge vorba de imaginea ei. Dar eu, nu prea țin minte ca Maia Sandu să fi cerut prin organizarea unor flashmob-uri în fața Procuraturii Generale arestarea lui Vlad Filat sau a lui Veaceslav Platon. E populism sau duble standarde? Ba mai mult, colegii doamnei Sandu din PLDM, au au organizat proteste pentru eliberarea lui Filat.

4.”Oamenii care au venit aici se plâng de pensii foarte mici, că prețurile sunt foarte mari, că viața este foarte dificilă”
Aici Maia Sandu în loc să răspundă pe acțiunele pe care le-a interprins ea și colegii din PLDM în perioada în care se afla pe tron și de data aceasta vine cu învinuiri. Doamna Maia Sandu de câte ori ați propus să fie revizuite pensiile bătrânilor sau reformat sistemul de pensii din Moldova, în perioada în care v-ați aflat la Guvernare? Sau poate ați vrut dar n-ați făcut-o din motiv că Guvernele PLDM-iste din care ați făcut parte erau unele dictatoriale. Și poate viața acestor oameni a devenit atât de rău din cauza faptului că Guvernul PLDM au mimat reformele, iar sutele de milioane oferite de europeni, au fost furați, lucru care e ușor de observat uitându-ne în raportul Curții Europene de Conturi, în care se spune că în perioada 2007-2014 banii au fost delapidați și n-au ajuns la destinație.

5.”Starea gravă a lucrurilor din țară au fost cauzate de Șor și Plahotniuc care au spălat miliarde”
Doamna Maia Sandu e economistă sau boschetar de like-uri? Deoarece eu ca și restul celor care au citit raportul Kroll I cât și Kroll II n-am văzut să fie menționat numele lui Plahotniuc, dar am văzut numele foștilor colegi ai Maiei Sandu, ca de exemplui Kiril Lucinschi dar și a șefului Filat, dar și a lui Șor care a finanțat-o atât pe când era membră PLDM, zburând cu avioanele achitate de Șor, cât și în campania electorală prezidențială.

6. ”Oamenii au fost plătiți cu câteva sute de lei pentru a veni la protest”
Oare doamna Like are dovezi că acești oameni au fost achitați pentru a veni să-l susțină pe Șor, precum sunt dovezi că oamenii aduși de ea și de Năstase primeau bani pentru a veni să protesteze în fața Parlamentului? Mai jos vedeți video unde protestatarii aduși de Maia Sandu și de Andrei Năstase recunosc că vor primi bani pentru că au ieșit în stradă.

7.”Nu ne vom opri în a cere justiției pentru toți și pedepsirei celor vinovați”
Doamna Like de când și-a fcăut partid și pînă în prezent, a cerut doar arestarea lui Șor. Niciodată nu a cerut tragerea la răspundere a lui Filat, Platon, Lucinschi, dar n-a iezit să ceară tragerea la răspundere a lui Plahotniuc. Iarăși duble standarde? Și dacă tot dorește să facă dreptate în cazul miliardului furat, oare Maia Sandu este gata să răspundă în fața legii odată ce se va demonstra că banii care au fost luați de cei din PAS de la Șor au fost din miliardul furat? Sau că a zburat și a trăit în lux pe când era la Guvernare, tot din banii lui Șor?

Maia Sandu se consideră un Titan al Dreptății, dar toți acești ani a demonstrat că e un Pinocchio a unei povești reale : Povestea lui Pinocchio din Moldova.

 

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole