Maia Sandu prinsă cu minciuna! Rezoluția Camerei Reprezentanților SUA cu privire la întărirea relațiilor cu Republica Moldova o contrazice pe liderul /PAS/.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În luna decembrie 2017 liderul Partidului Democrat din Moldova Vlad Plahotniuc, a interprins o vizită cu mai mulți lideri politici din Moldova în SUA, unde a avut un șir de întâlniri cu mai mulți oficiali americani la care s-a vorbit despre realizările guvernului, obiectivele și reformele care urmează a fi împlementate dar și despre posibilitatea de dezvoltare a relațiilor bilaterale SUA – Moldova. Ca să-și dea importanță, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate a interprins și ea o vizită în SUA, în urma căreia a făcut următoarele declarațiile : Americanii au înțeles mai apoi că au fost prinși într-o capcană și de acum înainte se documentează mai bine și sunt mai atenți în privința persoanelor cu care ar urma să se întâlnească”, a declarat Maia Sandu cu privire la demnitarii americani care au avut întrevederi cu liderul Partidului Democrat. Însă rezoluția prezentată Comisiei pentru afaceri externe, demonstrează faptul că Maia Sandu a mințit și dezinformat societatea ce ține de suportul Statelor Unite ale Americe față de Republica Moldova.
Pentru a citi în întregime, intrați (aici)

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole