Maia Sandu n-are echipă. Presa se face vinovată!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Practic, sunt sigur că nu sunt eu primul și nici ultimul om care crede că Partidul AS este un partid uscat, fără membri și care se menține în sondaje doar datorită Maiei Sandu. Eu nu cred că acest fapt este lădabil, deoarece partidul însemnă în primul rând echipă, diversitate de idei și nu în ultimul rând multă forță, care lipsește la PAS. De mai multe ori am vorbit despe aceste neajunsuri, însă de multă ori eram contrazis de susținătorii acestui ,,partid”, care pledau pentru faptul că manipulez opinia publică.

Fiind prezentă în platoul emisiunii „Glavnoe” de la TVC21, Maia Sandu a fost întrebată de moderator de ce oamenii nu știu despre alți membri ai PAS, iar răspunsul a fost cu totul ridicol: „Pentru că dvs. mă invitați doar pe mine la emisiuni, pentru că toți vor să mă vadă pe mine la acele discuții. Mai sunt încă vreo patru membri de partid care la fel mai apar la emisiuni”.

Sincer vorbind, după acest răspuns apare senzația de milă față de această femeie, nu doar pentru că este femeie, ci și din motiv că oamenii chiar au crezut în ea, iar dânsa a folosit aceast sprijin cu totul în alte scopuri. Părerea mea la acest subiect nici nu mai contează, deoarece și așa e vai de ei, iar asta explică și faptul de ce PAS mereu a fost împotriva modificării sistemului electoral și împotriva alegerii directe a deputaților, chiar dacă cândva, pe când era în PLDM, Maia Sandu promova sistemul electoral mixt.

Dacă am privi aceste nuanțe din alt punct de vedere, iar eu n-aș avea dreptate și Maia Sandu chiar ar avea o echipă mare pe care nimeni nu o cunoaște, atunci totuși nu înțeleg de ce jurnaliștii ar fi vinovați de faptul că nu sunt cunoscuți colegii Maiei Sandu. Poate că este și aici explicație, mai ales că PAS mereu bagă în prim-plan o singură persoană, adică Maia Sandu… Și totuși, dacă chiar există acea echipă, atunci unicul și primul om care ar trebui să promoveze acest grup de persoane este liderul partidului, care în cazul dat, mai bine preferă să facă PR negru lui Vlad Plahotniuc, decât să arate cât de mare îi este echipa și ce capacități predomină în PAS.

În linii generale, n-am nimic împotriva la faptul că în PAS este doar Maia Sandu, ci doar mă îngrijorează faptul că la toamnă avem alegeri parlamentare, unde totuși 50 de deputați vor ajunge în parlament pe liste de partid, iar dat fiind faptul că nu se cunosc membrii PAS, apar multe semne de întrebare referitor la acele persoane necunoscute din partea PAS, care vor avea imunitate și salarii din banii noștri, iar numele lor vor fi necunoscute.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole