Maia Sandu – mai bărbat ca Andrei Năstase! Andrei Năstase – mai femeie ca Maia Sandu!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

„E ușor a scrie versuri” când ești în opoziție și ajuns atît de jos în sondaje că te apuci cu disperare de orice posibilitate de a te mediatiza. Doar că și procesul de mediatizare, tot nu ține doar de statisticăși contabilitatea aparițiilor. Năstase trebuia să se deprindă deja că are o ploaie de apariții săptămînale, doar că mai toate sunt cu un iz, minim, de putrefacție dacă nu de ceva mai serios. Dar, fiind setos de prezență, continuă să debiteze motive care îl trag și mai la fund.

După tot șirul de prezență cu iz criminal, spălare de bani prin propria mamă, scandalurile cu vilele de lux, implicare în atacuri raider etc., Năstase a bifat și atacul asupra femeilor la general. Fiind singurul care va vota pentru propria candidatură, el a decis să se auto-proslăvească, poziționîndu-se drept unic candidat capabil să tragă jugul guvernării. Asta, în timp ce se află în discuții cu forțele de dreapta pentru a genera un candidat comun. Maia Sandu nu a rămas pentru mult timp fără replică. Declarația misogină a fost bine punctată de unii bloggeri de la Chișinău.

Votați un ”domn”, Votați ”Năstase”!

A scris Eugen Luchianiuc.

http://luchianiuc.com/blog/2016/09/16/votati-un-domn-votati-nastase/

blogherul scrie că,

Transcrierea declarației lui Andrei Năstase: ”Sigur că domn fiind, mi-aș lua asupra mea această responsabilitate și această durere. Să nu credeți că este simplu, este o povară, o grea povară.”

N-am de gând să o apăr pe Maia Sandu dar:

  1. Această declarație am impresia că este cam … misogină. Straniu că marele femeniste ale facebook-ului încă nu s-au autosesizat.
    2. Faptul că Andrei Năstase și-a lăsat mama singură în sat și nu a luat-o cu el în Germania demonstrează cât de ”domn” este.
    3. Risc să îi amintesc dlui Năstase, prezidențiabilului care reprezintă crenvurștile din Frankfurt, că Germania, țara unde-i stă familia, este condusă de o … femeie! Angela o cheamă. Da, aceaMerkel cu care s-a văzut Leancă.
    4. Cum veți călători în Finlanda, Suedia, Norvegia și alte țări mai sănătoase la cap unde în conducere cel puțin 40 la sută îs femei?
    5. Ar fi bine să vă cereți scuze, inclusiv de la Maia Sandu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole