Maia Sandu le arată celor din PPDA la ”locul lor”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi a fost prezentat sondajul BOP. Al 4-lea sondaj care arată aceleași tendințe ale cetățenilor în preferințele de vot.
PSRM – 23 %
PDM – 7,6 %
PAS – 7,4 %
PPDA – 5,0 % (sub pragul electoral)

Partidul Democrat în continuă creștere, PAS și PPDA scad dramatic. Contează aici foarte mult că sondajul a fost prezentat de Arcadie Barbăroșie, soțul uneia din fruntașii PAS. Pe lângă semnele de întrebare ridicate după publicarea sondajului care se referă la: cifrele care în unele grafice însumează 101% iar în altele doar 97%, mai important este alt aspect. Pe lângă lupta politică care o duce blocul #amuș (PAScuDA) contra Partidului Democrat, ei mai au și o luptă internă, pentru cotele de reprezentare în viitorul parlament. Maiei îi convine să-l prezinte pe Năstase în calitate de loser înainte de alegeri ca să-i mai taie din pofta ocupării fotoliilor. Și pe semne, Năstase a știut despre cifrele care urmează a fi prezentate, or altfel nu se explică de ce jurnal.md nu a dat nici o știre despre sondaj…

… dar știre despre candidatura nou anunțată pentru funcția de ministru al finanțelor anunțată la briefingul PDM (unde apropo nu au ei acces) au făcut.

Ne așpeată o campanie foarte veselă în februarie. Fiți atenți și gândiți la rece.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉