Maia Sandu face campanie electorală în instituțiile de învățământ!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Cred că nu mai este o noutate pentru fiecare din noi că politicienii folosesc diverse metode pentru a transmite mesaje electorale chiar și atunci când până la alegeri mai sunt în jur de 9 luni. Agitația electorală în instituțiile de învățământ nu mai este o raritate, însă atunci când vine vorba despre un fost ministru al Educației, îți dai seama că situația este mult mai gravă decât pare.

Sub pretextul unui proiect, Maia Sandu a început să-și promoveze mesajele electorale prin universitățile din țară, chiar dacă ea nu va recunoaște acest fapt. Deși nu cunosc exact universitatea care a permis această întâlnire electorală, presupun că acțiunea a avut loc la Universitatea Tehnică din Moldova, deoarece studenții prezenți sunt de la Facultatea Urbanism și Arhitectură.
Nu mă interesează sub ce pretext s-a desfășurat această întâlnire, deoarece consider că nu este corect ca în timpul orelor de studii să vină o Maia Sandu să vorbească despre cât de rău este să trăiești în Republica Moldova și despre faptul că ea poate schimba lucrurile.  Din câte cunosc eu, astăzi elevii și studenții au avut ore!
  Cu părere de rău, acest fenomen va mai fi întâlnit pe parcursul anului 2018, deoarece ,,cineva” dorește nespus de mult să ajungă în parlament pentru a răsplăti milioanele investite în fundul PAS-ului… Se simte disperarea, însă sper că persoana în cauză să aibă măcar putere și răbdare până la alegerile din toamnă, dacă echipa și viziunea politică lipsește. Totodată, cred că jurnaliștii independenți din poza reprezentativă să lipsească măcar pe pozele unde toți vor fi cu fulare galbene, deoarece și așa toți îi cunosc ca purtători ai mesajelor PLDM-iste.

Cel mai probabil, în presa BEM nu vom vedea știri despre cum Maia Sandu își face campanie electorală în universități, deoarece ea nu este din PD, ceea ce înseamnă că i se permite orice.

 

P.S. Este primul meu articol scris de pe telefonul mobil! 🙂
#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole