Maia Sandu despre PAS și PPPDA: partide de HOȚI

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mereu am știut că personalitatea Maiei Sandu are legături cu indivizi dubioși sau chiar veniți din clanuri mafiote, fie că e vorba de activitatea din guvernele conduse de Voronin, fie că e vorba de perioada în care l-a slujit pe Filat. Acum, în 2019, Sandu se prezintă drept cel mai corect politician, însă declarațiile ei o contravin.

Îndată după închiderea secțiilor de votare, Maia Sandu a venit în platoul ProTV, pentru ca să se mai victimizeze puțin. A vorbit despre tot felul de insinuări și a încercat să manipuleze ca de obicei. La un moment dat, Lorena Bogza a atins subiectul ce ține de panourile electorale, iar Sandu, fără să gândească mult, i-a numit pe toți cei care au bannere electorale – HOȚI. Cu alte cuvinte, colegii săi din PAScuDA sunt HOȚI, care au bani murdari. -De ce spun asta? -Pentru că în 2018 am văzut mai multe panouri electorale care aparțineau celor din PAScuDA, iar în 2019, chiar au fost și știri despre panourile boxerului Octavian Țîcu, candidatul blocului ACUM pe circumscripția 16.

E bine că Maia Sandu recunoaște în sfârșit că are în spate un partid de hoți și că a utilizat bani din surse nedeclarate, dar pentru a umple paharul, cred că sunt obligat să amintesc despre panourile electorale cu ,,caracatițe” și alte perle a coruptului transfug, Valeriu Munteanu, care se regăsește acum tot lângă Maia Sandu.

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole