Maia Sandu cu Năstase caută #miliardul NU acolo unde trebuie!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
miliardul republica moldova, banca de economii, jaful bancar, vlad filat, ilan shor, veceslav platon, vitor topa, pldm, pas

În ajun de alegerile parlamentare din 2019, partidele de opoziție PAS cu DA s-au apucat de căutat miliardul. Asta nu e rău deloc, ba din contra, doar că Maia Sandu cu Andrei Năstase nu caută acolo unde trebuie! Menționez că PAS a inițiat recent o petiție, prin care adună semnături de la cetățenii moldoveni, ca să se adreseze la Parlamentul UE să investigheze frauda bancară din Republica Moldova. Iată ce este în neregulă cu acest lucru:

În primul rând, asta este o acțiune de PR/piar, nu e ceva serios. Pentru că eurodeputații nu sunt procurori și nu se ocupă cu investigații economice, și chiar dacă s-ar ocupa ei nu se pot implica în problemele noastre dat fiind că Moldova încă nu face parte din UE. Iar dacă Maia Sandu era cu adevărat o luptătoare pentru adevăr și dreptate – știți ce avea să facă? Avea să tragă alarma nu ACUM, dar în 2014 – ATUNCI când se furau bani cu sacii din Banca de Economii și ea știa! Ea știa foarte bine ce face șeful său din PLDM, Filat împreună cu băieții șmecheri alde Ilan Shor și Veaceslav Platon. Dar ce a făcut Maia în 2014? Vedeți în acest scurt video, de mai jos:

Deci în 2014, stimabila doamnă Sandu avea scopul să adune voturi pentru PLDM, ca partidul să rămână la putere și să fure țara încă 4 ani! Atunci pe ea nu o interesa să adune semnături de la cetățeni și să stopeze frauda bancară.

În al doilea rând, există niște coincidențe la nivel internațional care nu pot fi trecute cu vederea. Nu vă pare straniu că șefa ONG-ului Open Dialog (Polonia) Ludmila Kozlovska este cea care îl apără pe Platon (unul din autorii Spălătoriei Rusești / Laundromatul) făcând lobby pentru el în Parlamentul European, și tot Kozlovska este cea care finanțează deplasările Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase la Bruxelles?… Mai mult, această doamnă Kozlovska a fost expluzată din Polonia și trimisă la baștină, în Krimeea, iar acum ea are interdicție de a intra pe teritoriul UE, fiind acuzată de propagandă și de relații cu serviciile secrete de la Moscova (FSB). Deci ce fel de politicenii pro-europeni sunt Maia Sandu și Năstase dacă au legături cu așa un ONG, finanțat de miliardul kazah, Muktar Abliazov, condamnat la închisoare pentru implicare în scheme de spălare de bani?

Maia Sandu, pas, natalia morari, ludmila kozlovska, parlamentul european, andrei nastase, open dialog

Nu în ultimul rând, Maia Sandu și Năstase NU sunt veritabili lideri de partide. Ei sunt două marionete politice, pentru că în spatele lor stau niște hoți de bănci! Iar partidele conduse de ei, PAS cu DA, vor să vină la guvernare după alegerile din 2019 nu de dragul poporului, ci ei vor să vină la putere ca să-și salveze finanțatorii. Maia Sandu luptă pentru eliberarea lui Filat și Platon, iar Năstase vrea să-l aducă acasă pe nașul său, Victor Țopa. Și ca să-și ducă planurile la bun sfîrșit, acest binom PAS cu DA este promovat zilnic de TV8 și Jurnal TV – două canale media care se declară cele mai libere din Moldova, deși nu sunt decât două televizuni de partid.

Ca să fiu înțeles corect până la capăt, eu nu sunt împotriva partidelor de opoziție. Eu sunt împotriva revenirii la putere a hoților care au prădat această țară, ascunzânu-se în spatele sloganelor pro-europene! Acum ei fiind după gratii, sau fugiți din țară, și-au creat partide noi, au pus în fruntea lor niște lideri-marionete care ni se prezintă ca salvatorii națiunii. Dar acestea sunt niște minciuni! Adevărații politicieni de opoziție n-au fost la guvernare până acum și nici nu au legături financiare cu interlopii.

Maia Sandu cu Năstase caută #miliardul NU acolo unde trebuie! Banii nu sunt în Parlamentul European, PAS cu DA trebuie să caute miliardul la foștii colegi din PLDM: Filat, Shor și Platon.

Comentarii