Maia ba, Maia Da!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Omul politic Maia Sandu își schimbă ideile în dependență de ce zi e în calendar.

La finele anilor ’90, pe cînd activa în Guvernul voroninist  condus de Zinaida Greceannîi și Igor Dodon, Maia i se închina ministrului Economiei, în ascultarea căruia era. Atunci Igor Dodon pentru ea însemna „cel mai notoriu specialist în management, marketing, planificare, administrare, salarizarea și motivarea personalului. Un om-minune pentru Republica-minune Moldova!”.

Azi Maia zice altceva despre idolul de ieri, Dodon: ” Igor Nicolaevici este o păpușă. Îmi pare rău că l-am cunoscut.

Nu-i bărbat adevărat.

E un pseudoeconomist.

E un președinte compromis.

Nu iese din buzunarul lui Plahotniuc.

Dodon este Plahotniuc.”

 

La alegerile prezidențiale din 2016, Maia Sandu s-a jurat în fața tuturor telespectatorilor că dînsa nu este pentru Reunirea cu Patria-mamă. Ca și Igor Dodon.

Atunci ea zicea așa:” Republica Moldova este Patria mea. Cetățenii nu susțin această idee antistatală, iar eu sunt cu cetățenii Republicii Moldova. Unioniștii, alde Mihai Ghimpu, sunt cu Vlad Plahotniuc.

Jos Plahotniuc!”.

 

Acum, în 2018, cînd a văzut că vin alegerile parlamentare, Maia zice așa: „De mică am fost pentru Reunirea cu Patria-mamă. Prin mine curge sînge de româncă autentică. Nimeni nu-i mai unionistă decît în mine pe pămînt!

Trăiască România Mare! Să facem cît mai repede Unirea!

Numai așa vom putea scăpa de Plahotniuc și Dodon. Să semneze toate primăriile din Republica Moldova declarații pentru Unire. Să turbe de ciudă Dodon!

Dragi alegători, să știți că numai Eu, ajungînd în Parlament, voi face Unirea! Nu Băsescu, nu Șalaru, nu Guțu, nu Ghimpu, nu Munteanu, da’ Eu!

Jos  Plahotniuc!”.

 

Vreme de un an, Maia Sandu îl tot acuza pe Igor Dodon că e prea creștin, că nu respectă Constituția, unde scrie că ” în Republica Moldova biserica e separată de stat”.

Ieri omul politic inconsecvent Maia Sandu s-a filmat cu niște moldoveni din diasporă într-o… biserică.

Să înțelegem că Maia una zice lunea și alta zice marțea?

În dependență de ce zi e în calendar?

Exact așa cum făcea și Filat, pe urmele căruia încet, dar sigur, se-ndreaptă politiciana?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole