Mai avem o sărbătoare cu roșu în calendar – parafarea Vilniusului

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Puțini înțeleg ce înseamnă cu adevărat acest acord.

Cum spunea Einstein există doar 2 lucruri ce se cred a fi infinite Universul și prostia omenească, în privința la prima există și unele dubii. A avut dreptate marele fizician.

Uite că am ajuns să o vedem și pe asta, în PMAN s face cu mare fast sărbătoarea parafării acordului de la Vilnius.

O grămadă de oameni serbează nu știu ce în piață fără să aibă idee de acest acord, sînt sigur că nici 1% din acei tineri care strigă acu seara 29.11.13 cu berea în mînă despre hai UE în piață după cum le spune de pe scenă nu știu ce înseamnă acest acord și unde ne va duce.

Prostia n-are margini, și ca să ne degradeze total au și instituit o sărbătoare națională nouă de gen ziua lui Lenin la sovietici, acu la ai noștri au făcut ziua acordului de la Vilnius. Chiar și expresii noi au inventat ca să-și bată joc de limbă expresii de tip în prag de Vilnius. Au venit oficiali de peste hotare să-și vadă turma,  mari stăpîni. Deci totul merge după același scenariu pe cît de simplu pe atît de eficient; nimicirea oricărei gîndiri critice la adresa liniei de partid și prostirea cu alcool și dezinformare a publicului, și derîderea sau anihilarea opozanților noiii ordine. Exact ca pe vremea venirii sovieticilor aici, se organizau sărbători cu fast pentru noii stăpîni, se dădea alcool se spuneau discursuri patetice la adresa noii uniuni.

Iată și acum se organizează concerte și băutură de sărbătoarea Vilniusului.

Plebea este bucuroasă li se va da spectacol nu știu dacă vor avea și pîine.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole