Lupu la Replica

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Duminică, Ministrul Bloguvernului Victor Chironda a participat emisiunea Mihaelei Gherasim, „Replica”, pe care o puteţi vedea aici.

Invitatul principal al emisiunii a fost Marian Lupu, candidatul la Preşedinţia RM. Tema emisiunii a fost controversata alegere a Preşedintelui. Primul tur din 16 decembrie care s-a soldat cu eşec.

Marian Lupu s-a ţinut demn dar ochii îi trădau oboseală şi dezamăgire. De fapt, e greu să-ţi imaginezi o situaţie mai penibilă pentru un politician. Să fii atît de aproape şi totodată atît de departe de cel mai înalt scaun în stat.

Se crează impresia că interimarul a rămas prizonierul situaţiei create. Pe de o parte Acordul Alianţei şi dorinţa de a fi Preşedinte , pe de altă parte lipsa susţinerii propriilor colegi de alianţă.

Toate alegerile şi ceea ce se întîmplă între ele nu fac decît să-l discrediteze şi să-i erodeze imaginea. Marian Lupu, din “candidatul ideal” s-a transformat în “candidatul nesuferit” de care s-au săturat toţi. Apar tot mai multe voci care îl somează să renunţe la candidatură. El se simte împins la marginea prăpastiei…

continuare pe BLOGUVERN

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii