Luni, 8 octombrie. Publika TV face schimbarea

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Un simplu countdown (anunțarea timpului rămas până pe 8 octombrie), care a apărut la Publika TV în această săptămână, a provocat multe discuții, speculații, ipoteze, dar și îngrijorări legate de singurul post TV de știri din Moldova. Unii s-au dat cu părerea că vom renunța la formatul televiziunii de nișă, pentru a ne transforma într-un canal generalist. Este adevărat, un post TV generalist, în special așa cum sunt în Moldova, necesită mai puține cheltuieli, mai puține eforturi și, respectiv, un profit aproape că asigurat. Alții și-au exrimat convingerea că vom păstra statutul de singură televiziune de știri.

Acum pot să deschid un pic parantezele și să afirm că nu au existat niciodată idei de a renunța la știri și dezbateri în favoarea filmelor, desenelor animate sau muzicii. Nu renunțăm la munca de a informa cetățenii pe parcursul întregei zile, cu multe transmisiuni LIVE din diferite locații, nici la dezbaterile PLURALISTE, care se pare că deranjează puțini comentatori care-și doresc exclusivitatea în exprimarea gândurilor și se conduc după principiul comunisto-sovietic „cine nu-i cu noi, e împotriva noastră”.  Dimpotrivă, am depus mai multe eforturi pentru a face Publika TV și mai interesantă, și mai dinamică.

Luni veți vedea la Publika TV o altă grafică, una care are menirea să împrospeteze postul nostru de televiziune. Vor fi și alte promo-uri, vor apărea unele emisiuni noi, iar altele vor apărea în alte zile și la alte ore. La fel, o să vedeți și fețe noi la TV.  Schimbarea, la care s-a lucrat aproximativ jumătate de an, vine în contextul în care Publika TV are o acoperire aproape națională și tot mai mulți cetățeni au acces acum la singurul post de știri din Moldova. Mai multe aflați de mâine.

Publika schimbă Moldova ! Publika TV face schimbarea !

Comentarii