Loserii politici, sau carul cu boi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

PAS, PLDM si DA cer evacuarea #imediata a trupelor rusesti din Transnistria. Foarte serios!

Azi liderii acestor trei partide au tinut o conferinta de presa (privesc.eu) in care si-au amintit ca in urma cu 25 de ani s-a inceput Razboiul de pe Nistru. Sindrofia a fost condusa de Oazu Nantoi, un fel de „tamada” politica a partidelor de opozitie.

Hai ca Andrei Nastase poate sa ceara evacuarea imediata a militarilor rusi de la Tiraspol, el e mai razboinic si rusii l-ar putea lua in seama. Dar Maia Sandu si Viorel Cibotaru, ei chiar sunt simpatici. Ambii au facut parte din guvernele precedente sub umbrela politica a lui Filat, de ce n-au cerut asta atunci cind detineau functii de stat? Mai ales domnul Cibotaru, care a fost Ministru Apararii! Mai pe scurt, ideea e clara.

Nu inteleg de ce unii „lideri” politici de la Chisinau se transforma in slugi credincioase ale poporului abia cind ajung in opozitie. De ce nu ii vedem asa de fermi si curajosi cind sunt in scaunele puterii?… Iata asta, oameni buni, se cheama curvarie politica!

 

Comentarii