Andrei! Lista voastră nu-i bună nici de dus la baie =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe 31 octombrie 2017, în cadrul unei conferințe de presă Andrei Năstase a prezentat o listă cu presupuse cheltuieli suportate de Partidul Democrat pentru organizarea unui miting. Și poate că nici n-ar merita atenție acest subiect, dacă unii moldoveni ar fi în stare să înțeleagă că efectul acelei liste este de fapt ”zero”. Nu mă apuc să zic cât timp mi-ar lua mie să vă desenez una identică, că consider o pierdere de timp. Vă las pe voi să decideți.


Nu trebuie să fii mare expert ca să înțelegi că o asemenea listă nu este bună nici de dus la veceu dacă nu este însoțită de un document care confirmă identitatea fiecărui primar în parte și-i autentifică semnătura. Le-a fost lene măcar să mai adauge o coliniță în care să scrie numele primarilor (să pară cumva mai serios mai știi), vă dați seama ce experți au lucrat asupra acestei foi =)

Dacă să admitem că-i adevărat, la miting au fost prezente 34.919 persoane. Dar eu țin minte că în ”presa liberă” se vehicula cifre de la ”sute” până la ”1-2 mii”. Adică, așa sau altfel, – Năstase cu cățeii lui, pardon ”experții desigur”, au mai dat-o o dată în ”ȘTANGĂ”.

Vă dați seama cât de proști sunt considerați cetățenii de către PAScuDAși? Concluziile vă aparțin.

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii