Liderii PPDA îi consideră trădători pe tinerii plecați peste hotare!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Unul din liderii celor de la PPDA Liviu Vovc, într-un interviu acordat celor de la Tribuna, a făcut unele declarații care au venit sub formă de atac și denigrare a imaginei tinerilor plecați din Moldova peste hotare. Acesta declarând că tinerii preferau să declare și să părăsească țara pe când el a ales să iasă în stradă la îndemnul lui Andrei Năstase sub bagheta fugarului Victori Țopa.

Însă după cum știm cu toții anume acești tineri plecați peste hotare i-a făcut pe aceștea vizibili și anume aceștea fiind cei care îi susțineau.

Dar, ca de fiecare dată se adeverește iarăși că ei sunt pur și simplu folosiți de așa numitele partide pro-europene PAS-PPDA, în interesele de clan.

1. Au cerut susținerea acestora la alegerile prezidențiale, declarând ca sunt pro-eruopeni și tind spre integrarea R.Moldova în UE, chiar dacă anul trecut au făcut front comun cu pro-rușii Usatii și Dodon.

2. Ei fiind cei care se folosesc de tinerii plecați peste hotare pentru a descredita votul uninominal, spunându-le că este unul nepotrivit, chiar împofida faptului că anume ei anul trecut, au fost cei care cereau pe scena din PMAN, schimbarea sistemului electoral și introducerea votului uninominal. (aici)

3 Anume ei sunt cei care cereau mai multe drepturi pentru cei din diaspora și mai multă putere de decizie, dar tot ei sunt cei care doresc să-î lipsească pe acestea de dreptul de a avea reprezentanții săi în Parlamentul R.Moldova.

4. Și cum ei ar putea fi numiți fugari  de aceștea, dar totodată ei fiind cei care au susținut proiectul stupid de lege înaintat de Maia Sandu, unde cere ca cei din diaspora sa poată contribui la finanțarea partidelor politice din Moldova.

5. Oare într-adevăr acestea sunt trădători, luand în considerație ca anume ei sunt cei care contribuie cel mai mult la  economia țării prin remitențile trimise de ei acasă?

Liviu Vovc, unicii care au tratat aceasta țară și cetățenii acesteia, sunteți voi cei din PPDA și PAS, care ați trădat atât oamenii care au ieșit în PMAN în susținerea voastră dar și membrii de partid care au început să plece în număr mare din cauza trădărilor din partea liderilor de partid, care pun interesele personale pe primul plan și fac business din aceasta, vânzând celor din PLMD un loc în partid cu 5 milioane.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole