Liderii PPDA – fricoșii de adevar!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri, 02.03.17 am primit un mesaj pe Facebook de la un membru al Platformei DA din cadrul OT Orhei pe nume Iurie Sajin , în care a confirmat ca toate cele scrise de mine în articolele mele precedente despre Platforma DA este adevărat. Dumnealui și-a dorit să clarifice situația creată vorbind cu Andrei Năstase, însă în cele din urmă el a fost blocat. De aceea s-a decis să-mi scrie despre ce se întâplă în cadrul partidului PDA.

Iată și informația din documentul pe care mi la expediat domnul Iurie Sajin.


Datorită acestui domn , care se vede că într-adevăr și-a dorit să schimbe situația în țară, crezând în liderii PPDA, în cele din urmă s-a dezămăgit și dorind să afle adevărul.

Minciuna iese la iveală, Năstase trebuie să țină cont de acest lucru.
Merci mult dnl. I.Sajin pentru curajul de a spune adevărul tuturor.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole