Liderii DA încă nu înţeleg că sunt folosiţi… sau deja e târziu? Hora e pornită…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Unul din liderii celor ce tot stau cocoţaţi pe scena din PMAN nici acum nu înţelege că este folosit de cineva în nişte jocuri politice. Acest individ, care chipurile se dă mare jurnalist, pe semne nu are capacitatea să înţeleagă că ceea ce face dânsul la momentul dat, este un „teatru” scenarizat de cineva cu un final bine determinat.

De câteva luni tot comentez şi încerc să le spun acestora de teapa lui Josan că, până la sfârşit, jocul celor de la DA se va răsfrânge asupra poporului şi va destabiliza situaţia în ţara noastră. Tot ce au făcut până la momentul dat cei din DA, le convine în exlusivitate forţelor extremiste proruse. Ei au încins spiritele, au pornit focul, iar ultimii vor aprinde pojarul în această ţară.

Să analizăm postarea acestui otrac al ţopilor, de pe o reţea de socializare.

Ceea ce se întâmplă acuma în faţa Parlametului, Josan o numeşte – „Un nou proiect diavolesc”. Interesant, dar atunci când au apărut ei în PMAN, dânsul, mare „jurnalist”, nu şi-a dat seama că proiectul lor ESTE UN PROIECT DIAVOLESC? Şi cei din DA, şi protestarii lui Dodon şi Usatîi au aceleaşi revendicări. Unu la unu, ca la indigo. Atunci din ce cauză după părerea lui Josan diavolul i-a pus pe socialişti şi cei din Partidul Nostru în faţa Legislativului şi nu pe dânşi, dacă poziţiile lor coincid? Se vor îngeri? Cel puţin poziţia individului Josan îmi pare stranie. Adica cei din corturile din faţa Parlamentului dezbină, iar cei din PMAN unesc. Aberaţii. Mai degrabă aş zice că cei de la DA dezbină. Ei au fost cei ce au instaurat cenzura cine să vorbească de la tribună şi cine nu, cine să-şi pună corturile şi cine nu, cine să fie admişi în PMAN şi cine să fie bruscat şi marginalizat. Tot Josan ne spune că protestele democratice din PMAN nu sunt partiinice. El e prost sau o face pe prostul? Cum poţi să îndrugi prostii în halul acesta dacă, anumei la adunările lor s-a decis ca din mişcarea dată să fie făcut UN PARTID POLITIC. Despre ce fel de proteste apolitice se poate spune în cazul DA? Scopul lor a fost crearea unui partid politic şi au ales anume această cale – folosirea protestelor ca metodă de PR.

Şi evident în orice declaraţie există şi punctul. Nicolae Josan, unul din liderii Platformei DA încearcă să-l diavoleze şi pe Petrenco. Adica, prin acţiunile celor din Antifa în data de 6 septembrie s-a dorit o distorsionarea protestelor paşnice.
– Bă nene, ne crezi de proşti sau cum? Oare nu tot colegul vostru Boţan, înainte cu câteva zile s-a întâlnit cu Petrenco? Oare nu colega voastră, avocata ţopilor Ana Ursachi în data de 6 septembrie a fost prezentă şi la tribună alături de Petrenco şi pe scena din PMAN? Oare nu voi aţi fost la sediul PSRM şi l-aţi aplaudat pe socialistul Ion Ceban? Răspunsurile le găsim în pozele de mai jos şi în link-ul ataşat.
Boţan şi Petrenco
Ana ursachi cu petrenco la Academia de ştiinţe
Pe final…
Dacă liderii DA-lui încă nu au înţeles sau nu vor să înţeleagă că, sunt folosiţi în jocurile cuiva, atunci oamenii de rând sunt obligaţi să conştientizeze că ceea ce se petrece în mijlocul caitalei, mă refer la nesfârşitele Mare aAdunare Naţională şi proteste până la urmă are să ducă la destabilizarea situaţiei şi aşa critice din Moldova. Cu regret s-a profanat mai multe idealuri a acestui popor şi asta deja e mult mai trist.

 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole