Liberalismul – esența și minciunile doctrinei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fenomenul liberalismului a pătruns foarte adînc în societatea noastră și a occidentului.

Nu vreau să spun că toți oamenii care o împărtășesc sunt dușmani ai poporului, puțini din cei care se bat cu pumnul în piept îi înțeleg doctrina și esența acestui fenomen. Cum spunea marele poet Mihai Eminescu: Liberaismul este un cancer al societății care suge seva acestui popor și îl distruge din interior. Marele poet și publicist a simțit foarte bine pericolul care vine odată cu liberalismul puterii permisivitatea a toate în numele democrației. Permisivitatea pentru străini și sacii cu bani să-și împingă loby-ul și să vîndă țara pe bucăți.

Liberalismul șiminciuna merg cot la cot deoarece pentru a ajunge la putere doctrina liberală (Comunismul și fascismul sunt derivate ale liberalismului) minte poporul și joacă pe valorile aacestuia spunînd că le va susține și va întări puterea poporului. În realitate însă acest cancer este un instrument în mîna oligarhilor străini și autohtoni de a stoarce seva poporului și de rămîne nepedepsiți prin legi supte din deget.

Vă dau mai jos unele materiale video de pe canalul de informare interzis foarte liberal și democratic în numele pluralismului de opinii atît de mult speculînd cu Europa.

Vedeți, gîndiți, informați-vă din mai multe surse și nu vă lăsați manipulați.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole