Legatura: Usatîi=>Petrenco=>Antifa=>Proteste violente

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Impresarul Renato Usatii a sustinut astazi o conferinta de presa la care a anuntat ca PLDM si PD vor sa-l elimine din cursa electorala.

Eu nu cred in cele spuse de Usatii, pentru ca mai degraba este un plan fondat al organelor competente de apararea Moldovei de diferite persoane care doresc aici inca un Donbas.

De ce se vrea lichidarea lui Isatii si a proiectului sau? Sa luam pe rand:

1. Usatii vine in Moldova si incepe o actiune politica fara precedent. In cateva luni ajunge sa fie unul dintre cei mai cunoscuti politicieni. Electoratul necarturar si cel rus stai cu gura cascata sa-l voteze.

2. Grigore Petrenco se cearta cu Voronin din cauza unei organizatii anticonstitutionale care pregateste actiuni indreptate impotriva statalitatii Republicii Moldova. Antifa capata incetul cu incetul imaginea unei organizatii care este gata sa antreneze membrii sai in cele mai violente actiuni stradale. Antifa atrage in randurile sale persoane dubioase.

3. Renato Usatii inregiatreaza pe ascuns Partidul Patria. Anunta ca participa in campania electorala pe lista acestui partid. Se organizeaza concerte in continuare, iar electoratul este tumanit de cap.

4. Grigore Petrenco, seful organizatiei Antifa adera la proiectul lui Usatii. Acesti doi „politicieni” dubiosi sunt surprinsi prin localuri, planuiau cum sa supuna Moldova Rusiei. Petrenco este pus printre fruntasii PP care vor sa ajunga deputati.

Lista Partidului Patria:
IMG_0334.JPG

5. Pavel Grigorciuk se implica tot mai mult in activitatea Antifa. In Moldova vin persoane dubioase sa acorde ajutor ideologic si logistic celor de la Antifa. Specialistii rusi, criminali de fapt, pregatesc actiuni violente pentru a doua zi de dupa alegeri.

6. SIS, PG si PF opresc la hotar mai multe persoane periculoase pentru Moldova. Toti au fost expulzati, iar puterea Antifa a fost slabita. SIS si PG fac perchezitii acasa la Grigorciuk si alte persoane. Sunt gasite dovezi clare ca se pregateste un razboi in Moldova.

7. Organele gasesc si alte persoane straine intrate in tara care au venit sa tulbure linistea. Criminalii sunt expulzati din tara cu interdictie pe 5 ani. La hotar cu Ucraina au fost blocate transporturi grele care se indreptau spre Moldova. Normal ca veneau arme, corturi ai alte intariri pentru cei care au dorit un razboi in Moldova dupa alegerile din 30 noiembrie 2014.

8. Dupa ce SIS, PG si PF au intervenit si practic au desfiintat Antifa, Renato Usatii face o conferinta de presa in care anunta ca vor fi proteste, un mars spre Chisinau.

In acest context, constatam ca Partidul Patria este doar forma juridica de partid a organizatiei Antifa. Renato Usatii doreste ca prin partidul sau sa bage in Parlament jumatate din organizatia Antifa, iar dupa aceasta toata tara sa fie impanzita cu rusi care sa ne conduca. Partidul Patria este in alegeri principala usa prin care dusmanii Moldovei vor sa ajunga la conducere. Ei ameninta ca vor declara razboi daca nu intra la putere.

Acum sarcina organelor este sa inchida usa spre Parlament celor de la Patria. Primul pas a fost facut prin desfigurarea Antifa. Pasul doi este constatarea ca Partidul Patria este o formatiune legata cu actiunele acelei organizatii. Pasul trei este excluderea PP din cursa electorala si intentarea dosarelor penale cu condamnarea persoanelor care incearca ca in Moldova sa fie izbucnit un razboi civil, alimentar cu arme si soldati din Rusia. Usatii trebuie condamnat.

Usatii nu este proiectul unui partid sau politician, el este proiectul organizatiilor teroriste rusesti care doresc distrugerea Moldovei si alipirea la proiectul Novorosia.

Aveti grija pe votati! Face Usatii concerte bune, dar dupa cortina se ascund teoristii rusi, care au ucis pana acum mii de ucraineni.

Comentarii