Крым это Россия sau Crimeea este a Rusiei!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum 2 zile o hîrtie igienică periodică care iese la Chișinău și este finanțată din greu de marii financiari ai vestului spre a spăla și așa spălatele creiere ale moldovenilor, a venit cu o știre făcută din nimic dar care a vrut să fie numită trăsnet de știre.

Cică o judecătoare din Edineț a legalizat un act de naștere în caare scria undeva printre toate or Simfiropol din Rusia. Eheeei ce s-a mai pornit o ceartă și ofticare din partea presei liberaste din Moldova. Multe capuri fieerbinți au început a zbiera cu nădejdea ca măcar pe 1 minut să uite lumea de miliardele furate din această republică. Să uite de incompetența cronică de care dă dovadă guvernarea și să o facă vinovată pe altcineva pentru toate ce se întîmplă în țară.

http://www.timpul.md/articol/%2528incotro%2529-justiia-din-moldova-recunoate-ocuparea-crimeei-de-catre-f–rusa-73770.html

Pe lîngă tot oftatul din adîncul fundului presei liberale și a elementelor loiale guvernării incompetente și hoațe trebuie să recunoaștem cîteva lucruri.

Nu poate fi trasă la răspundere o persoană care nu are nimic cu situația din jurul Crimeei. Nu are femeia aceea nimic cu faptul că Rusia și-a luat înapoi pămînturile care le aparțin de drept.

Nu este normal ca pe cauze politice care trezesc dispute la nivel internațional cît și la nivel intern în Moldova (peste 62% din Moldoveni recunosc Crimeea de drept aparținînd Rusiei) să fie pedepsit cineva în orice fel.

Nu a mers vorba decît de prezența unei sintagme care nu avea nimic de aface cuobiectul de bază al hotărîrii emise.

Ucraina este un stat artificial care a preluat abuziv (cu sprijinul lui Stalin și Hrușev) pamînturi de la vecinii săi. Practic nu găsim vecini ai ucrainei care să nu aibă teritorii sub ocupația vecinului artificial creat la vreme sovietică de Lenin. Chiar și ale noastre cele mai importante strategic teritorii Sudul (ieșirea la mare) și Nordul (pînă la munți) este în ocupație haholească. Și dacă sovieticii au deznaționalizat cît au putut în 50 de ani de ocupație apoi sub Ucraina acum aceste teritorii au fost ucrainizate practic în totalitate cu o putere de 10 ori mai mare ca a sovieticilor. Nu pot face nimic conaționalii noștri acolo, practic nu au nici un drept decît să vorbească limba lor la bucătărie. Iar Bucureștiul și Chișinăul susține cu ambele mîni Hunta de la Kiev și le bate din palme. Le plînge de durerea lor, iar de durerea noastră ca neam le este în cot. Și ar fi trăit și mai departe acest stat dacă nu ar fi început hunta a ataca pe acei care au o altă părere, cînd a vrut ca toți să fie formatați peste noapte în europeni.

Crimeea este a Rusiei din mai multe cauze politice și istorice, este pămîntul reședințelor țarilor, este pămîntul pentru care a luptat Rusia și anume ea l-a cucerit pe vremea cînd de Ucraina nici pomină nu era.

Într-o lume cu fundul în sus și cu lucrurile mergînd pe dos nu aveam cum să avem o altă reacție decît una bolnăvicioasă. O reacție de vasalitate toatală față de capriciile vestului. O reacție a robului flămînd și bătut de stăpîn dar care este gata în orice moment să lingă tălpile acelui care-i ia ultima putere și să latre către oricine va indica stăpînul (UE&SUA) că este dușman. Un popor sortit dispariției.

Bravo Rusiei că a știut să-și apere interesele istorice și sstrategice, Bravo lui Putin că a avut curajul să înfrunte vestul și marile puteri pentru interesul poporului. Halal de liberaștii de la Chișinău și București care nu știu decît să lingă tălpile și alte părți ale corpului ale celor care le dau fărîme de pîine pentru a-și trăda neamul, șiu doar să zbiere că Rusia este răul lumii și Aici nu e Crimeea… Nici nu sperați măi tonților.

Crimeea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole