KGB – LGBT – MRCHL – FSB

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Liniște, pace, bădărani și praf pe străzi, cireșe și alegeri locale pe feisbuc. Rutină animată de căldura de primăvară care nu te îmbie la mai mult decât la contemplare și la proiecte de vacanță la mare. Deci de unde până unde era musai așa, din senin, să ne pricopsim cu o manifestație LGBT?

De ce să mărșăluiești în mod ostentativ, cică ”fără frică”, dacă după plecarea comuniștilor de la putere nu mai ești discriminat în fapt și beneficiezi în drept de o legislație adecvată raportat la standardele privind drepturile omului? Iar asta în contextul unui dezinteres real al aborigenilor pentru distracțiile sexuale exotice ale altor persoane, fapt care nu trebuie să fie confundat cu toleranța, evident, dar care constituie un bonus.

De ce neapărat e nevoie de un marș pe o arteră principală a capitalei al inșilor care încap lejer pe un singur trotuar dar care au un chef nestăvilit de a fi luați în seamă de cornorații lui Marchel? De ce să blochezi circulația și așa infernală în centrul Chișinăului dacă cei câțiva participanți s-ar fi descurcat foarte bine în cel mai mic scuar existent în urbe?

Și de ce din o chestiune lipsită de miză să creezi o situație din care rezultă doar câteva persoane extaziate în dauna unui număr enorm de oameni nemulțumiți din cauza disconfortului creat?

Ca să răspundem cât mai aproape de esență și adevăr, e potrivit să descifrăm cine are de câștigat și cine are de pierdut în urma unei asemenea întâmplări. Lista profitorilor arată așa: LGBT, forțele antieuropene din RM, secta lui Marchel, toate aflate sub îndrumarea serviciilor secrete rusești. Pagubele sunt obligați să le contabilizeze: cetățenii RM, forțele politice proeuropene și orice guvernare proeuropeană, oricare ar fi componența acesteia, îndrumate de naivitatea partenerilor de dezvoltare.

Indiciile privind LGBT țin de profilul liderilor și componența organizației, originile pe linia serviciilor secrete, instituțiile media care le oferă sprijinul mediatic, momentele sau perioadele de timp în care sunt organizate evenimentele și campaniile.

Că banii vin din Vest nu ar trebui să înșele. Faptul se datorează în parte superficialității unor guverne, dar și unor personaje care din postura de funcționari sau beneficiari ai finanțărilor acordate de UE promovează interesele Rusiei în variate genuri de activități. Și e cazul să știți că sunt foarte mulți soldați ai frontului invizibil. Se adună și de o armată hibridă autentică, dacă doriți. În orice caz, suficient pentru acțiuni de război de tip diversionist pe care le urmărim pe bulevardele municipale.

Despre KGB-FSB nici nu-ți trebuie indicii căci demult nu mai este un serviciu secret, ci unul care lucrează cinic și aproape la vedere. Se știe bine că KGB-ul și succesorul său FSB au finanțat și au sprijinit cu toate mijloacele și în toate felurile organizațiile marginale, extremiste, teroriste, politice și de orice alt tip pentru a destabiliza echilibrul politic și social în diferite state, iar organizațiile LGBT nu sunt excepție. De sprijinul instituțiilor de stat rusești au beneficiat chiar și grupările mafiote și criminale rusești în competiția acestora cu organizațiile criminale concurente, așa că nu este ieșit din comun să constatăm că o gașcă gen LGBT constituie o unealtă potrivită pentru un scop pervers.

În ceea ce privește sloganul, ”fără frică”, îl voi evoca doar pentru a insista asupra complicităților ce leagă niște posturi tv consumatoare de bani din miliardul furat, așa numita ”societate civilă” care a păpat din aceleași finanțe și partidele politice care în prezent le asamblează pe toate acestea la un loc.

Îndreptând privirile spre agenții deghizați în straie de preoți, observăm că interesul lor este cât se poate de transparent în condițiile în care dacă ar fi să dăm, de exemplu, aprecieri prin comparație excentricului Elton John și nocivelor caiafe fsb-iste, preferințele s-ar înclina în mod clar spre marele artist. Asta, pentru că, în pofida preferințelor sexuale, Elton a dat posterității opere muzicale de o valoare incontestabilă, în schimb, de cealaltă parte, prefăcuții și-au băgat toiegele aurite în valorile transcendentale, mai ales în valoarea evocată prin jurământul de sărăcie.

Fariseii dotați cu bolide mai bengoase decât cei mai răsăriți biznesmeni din RM au de justificat bugetele alocate, iar marșul netradiționalilor le vine ca mană cerească. Pentru că asta face să nu mai fie obligatoriu să faci performanță în materie de spiritualitate, știință, activități sociale și acțiuni caritabile în beneficiul turmei. Și, Slavă Domnului, pe plaiul mioritic ai teren imens pentru speteală la acest capitol! Dar nu e cazul, ajunge să alergi pe ulițe ca un posedat făcând gâlceavă cu păcătoșii.

Și, dacă nu ați sesizat, atenție, primul lucru pe care au considerat că trebuie să-l zbiere ultrașii ortodoxiei a fost ceva de genul că nu vor ca, atenție!, ”America și Europa să ne molipsească cu boala homosexualității”. De parcă titlul de „Zaslujennyi artist Rossii” l-ar purta un homosexual american sau european, iar nu rusul Boris Moiseev.

Ceea ce însă ni se pare mai concludent și nu poate să nu ne ocupe atenția vizează momentele în care iubitorii de relații sexuale neortodoxe se transformă din pasivi în foarte activi, spre fericirea haidamacilor cu patrafir. Chiar și o memorie scurtă nu poate fi înșelată, căci perioada foarte prodigioasă a comando-urilor însărcinate cu misiuni stradale este de dată recentă, mai exact perioada în care s-a decis semnarea Acordului de Asociere dintre RM și UE.

După semnarea Acordului protagoniștii și-au văzut cuminți de treburi: unii prin intimitatea erotică deși mai puțin canonică, dar normală din punct de vedere al impactului public, alții pe la contabilitatea sumară din proximitatea pronaosurilor, naosurilor și altarelor evitată în mod meticulos de viramentele venite de la fsb via băncile din Letonia.

De data aceasta focul dragostei, oricare ar fi cauza și motivația, s-a reaprins hodoronc-tronc exact cu o zi înainte de alegerile locale din Chișinău. Ce a fost și cum a fost, se știe. Nu o lungim, căci ”lupta epică” dintre LGBT și falsa-ortodoxie s-a dat la tv.

Doar punctăm că pentru orice minte întreagă este cât se poate de vizibil că cele două entități au înscenat o diversiune pusă la cale în laboratoarele serviciilor rusești, una din multe altele, prin care se urmărește a n-șpea oară discreditarea aspirațiilor europene ale moldovenilor.

Iar morala? Morala este că alegerile parlamentare din toamnă sunt la o schimbare de anotimp distanță și e bine să urmărim cu atenție oscilația hormonilor de pe  ”globul moldovenesc” în ideea de a fi capabili să explicăm și să demantelăm diversiunile străinilor spre binele autohtonilor.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii