Jurnalul candidatului “universal” Andrei Năstase

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Super-candidatul “Moldovei și a întregii drepte”, Andrei Năstase, a oferit ieri norodului fericirea de a-l admira. Ba mai mult, Năstase s-a poziționat în calitate de singură alternativă a “întregii drepte și nu numai”. De mai multe ori, “simplul cetățean” Năstase, cum îi place deja să se numească, a spus că el va accepta să fie și candidatul stîngii. Pur și simplu un “martir” al politicii moldovenești. Iar cine nu e de accord cu aceasta, în opinia lui Năstase, e “agentul lui Plahotniuc”. Ce comod!

În primul rind, cînd Năstase se autonumește “simplul cetățean”, apar mai multe întrebări decît răspunsuri. Un simplu cetățean cu minim o vilă în Germania și cu surse care să-I ajungă să întrețină familia care locuiește în acea vilă. Puțini “simpli cetățeni” cunosc care să aibă moșii prin cel mai scump stat al Europei.

În al doilea rind, de cînd avocatul Năstase a redevenit procuror? De unde această tradiție sovietică că cel care nu este cu DA este agentul lui Plahotniuc? Aici poate ajuta doar un medic bun! Ce ține de candidatul “universal”, Năstase continuă să calce pe greblele de odinioară. Vorbește din numele galaxiei, în timp ce toată galaxia nici nu îl bagă în seamă. Npstase s-a autoîntitulat candidatul dreptei, în timp ce nici nu a discutat cu vre-un partid de dreapta. Nu mă refer la “partidele facebook”, dar la formațiuni care reprezintă oameni reali.

Și cel mai nostim moment a fost ploaia de complimente oferite de Năstase, rudă cu Țopii, proprietarilor Jurnral tv, Țopilor (Năstase nu obosește să spună că Țopii sunt finanțatorii Jurnal). Un fel de circuit închis al complimentelor. Ridicol și trist! Un “neutralizator” pentru nemulțumirea moldovenilor, mai bun ca Năstase și DA, nici nu putea fi găsit! Păcat, oamenii dezamăgiți încă mult timp vor evita noi proroci ai dreptății și adevărului!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole