Jurnal TV, blonda Ursachi de la PLR, Hadârca, Bodrug și Mocanu! Sau jucăriile politice ale oligarhilor

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Despre faptul că frații-nefrați Țopa i-au luat acum în brațe pe cei de la PLR știe toată lumea. Deja și politicienii scriu pe facebook că nu a reușit bine să cadă Sergiu Mocanu din brațele lui Victor și Viorel că Hadârcă & Co și-au băgat suzetele în gură și s-au cocoțat în locul lui Mocanu.

Am mai scris la această temă, dar penibilitatea celor din PLR nu are limite. Cu noua lor achiziție, avocata Ana Ursachi, mai penibilă decât tot PLR-ul luat împreună, formațiunea trădătorilor lui Ghimpu și-a mai dat singur o palmă.

Nu de alta, dar prostiile pe care le debitează noul membru al PLR sunt mai mari decât hoțiile lui Filat. Aceasta a declarat că a mers în PLR ca să rastoarne guvernarea. Repet, ea membră a unui partid cocoțat la guvernare prin trădare declară că vrea să dea jos guvernarea. Adică și PLR-ul, doamnă Ursachi ?

Trebuie să recunosc că această abordare îmi pare destul de interesantă. Dar cel mai probabil, totuși, este că noii proprietari ai PLR-ului (pe care l-au procurat de la Filat), adică Țopii, au uitat să-i spună avocatei pe care o au deja în soldă că PLR se află la guvernare.

Când ajung să facă pușcărie, din varii motive, avocații sunt priviți de pușcăriași ca o castă inferioară, pentru că majoritatea pușcăriașilor consideră că au ajuns să fie condamnați din cauza lipsei de profesionalism al avocaților și slaba pregătire a acestora. Iată că Ana Ursachi demonstrează că este posibil ca pușcăriașii să aibă dreptate în privința unor reprezentanți ai acestei profesii.

Sincer să fiu, îi credeam mai deștepți pe nefrații Țopa. Au mizat însă pe un cal mort (PLR) și acela cu potcoavele furate :

1.PLR a anunțat că merge în alegeri cu sloganul „Pentru Moldova, fără oligarhi!”, iar ei înșiși, potrivit Anei Guțu,  s-au aruncat în brațele oligarhilor-criminali-condamnați-fugari Țopa.

2.PLR încearcă să facă scandal electoral legat de BEM, dar sunt cei care au votat în Guvern ca statul să piarda această Banca.

3. Să nu uităm și proviniența acestui partid – trădarea lui Ghimpu! O trădare achitată de Vlad Filat.

Puse cap la cap, înțelegem de ce PLR-ul nu acumulează mai nimic în sondaje. Se întâmplă din cauza minților iluminate ale lui Hadârcă și Bodrug, care au facut din PLR, un partid minuscul, plin de contradicții, un partid cu care nu a vrut să se lege Ion Sturza, care nu s-a lăsat atras în schema Țopilor – o capcană pe care Bodrug și Hadârca i-o pregăteau.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii