Jurnal Trust Media – un iz de naftalină…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Spune cine sunt prietenii tăi şi-ți spun cine eşti tu… O zicală veche populară actuală şi astăzi. Dacă credeți că aceasta este specific doar omului vă greşiți amarnic. Nu doar omul are prieteni, ci şi organizațiile, instituțiile, la urma urmei țarile. Analizând prietenii noi cu siguranță îl putem caracteriza pe individ sau altă entitate.

 

Ca să înțelegem că Jurnal Trust Media a ajuns să fie pe patul de moarte, nu e nevoie să cunoaştem detalii a situației economice a finanțatorilor de la Frankfurt. E suficient doar să analizăm cine sunt cei pe care JTM îi scoate în prim plan.

 

În ultimile doua zile, pe final de an, pe lângă mizeria aruncată din gura lui Cheianu şi Butnaru, noi observăm că au fost scosi din naftalină şi pe cei ce de mult timp nu-i mai vedem în spațiul public. Gofman, Sagaidac şi Tulbure.

 

Toate „mortăşiunile” menționate mai sus au acelaşi mesaj, cu mici diferențe, ce în principiu nu schimbă subiectul propriuzis – Plahotniuc e capul regimului oligarhico-mafiotic şi neapârat va veni timpul când toți vor ajunge la dubă. De fapt nimic nou sub soare. Jurnal-ul Țopilor asta ne spune de 4 ani. Una si aceiaşi fără diferență substanțială a politicii editoriale.

 

Eu când îl aud pe Tulbure, dar mai ales pe cei ce-l prezintă ca ex-ambasador şi mai nuştiu eu ce acolo îmi vine nu ştiu ce să fac. Cum este posibil ca o sculă Tcaciuchistă să ajungă mare personalitate? Oare cei ce cred in aiurelile lui Tulbure, nu se întreabă când Tulbure a ajuns important şi vajnic? Rog să atrageți atenția la faptul că anume Tcaciuc, „cardinalul” din spatele lui Voronin, este cel ce l-a făcut pe Tulbure important. Anume Tcaciuc a propus candidatura acestuia la funcția de ambasador al Moldovei la ONU. Important ca lumea să cunoască ca Tcaciuc împreuna cu Tulbure a pus bazele Institutului antropologic a lui Tcaciuc, prin care au trecut mulți din aşa-numitii „talibani” comunisti.

 

În aceste condiții putem să concluzionăm că JTM oferă platforma lor indivizilor cu gândire neocomunistă de factură taciuchistă.

 

Despre apariția ” neaşteptata” a lui Gofman şi Sagaidac cred că nici nu am ce spune. Ca să nu-i uite lumea la față, Țopii îi mai scot din cuferele pline cu personaje descreditate. Îi scoate pe rând câte pe unul. Îi scutură de moliile ce-i mănâncă şi-i pune inapoi iarăsi până la un nou revelion.

 

Mirosul de naftalină a experților Jurnal TV şi a platformelor de ştiri afiliate găştii filat-țopa-platon, au împuțit tot spațiul mediatic. Cine are posibilitatea, transmiteți celor de la JTM să caute fețe noi sau să înțelegem că aces iz înțepător îi sperie pe cei ce au înțeles cum se face politica inclusiv cea editorială în gaşca ce au nenorocit acest popor?

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole