JOCUL “CINE ÎL MAI PĂRĂSEȘTE PE NĂSTASE”! FINALELE!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Membri din conducerea Platformei „DA” părăsesc formațiunea. Năstase, ACUZAT de erori politice grave, scrie presa de la Chișinău. Jurnaliștii de peste Prut anunță că un grup de membri din conducerea Platformei „Demnitate și Adevăr” părăsesc formațiunea.

Anunţul a fost făcut astăzi în cadul unui brifing de presă. Aceştia declară că sunt nemulțumiți de comportamentul președintelui Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase.

„Oamenii fiind dezamăgiți și având încredere în organizatorii de proteste că sunt sinceri, au ieșit la proteste. Însă, organizatorii nu au înaintat revendicări care să îmbunătățească viața cetățenilor. Scopul lor a fost de la lua cu asalt clădirile publice de stat. Năstase a ieșit în cadrul manifestațiilor alături de Dodon și Usatîi. Conducerea formaţiunii manipulând cu nevoile cetăţenilor au drept scop reabilitarea și readucerea Țopilor în țară și eliberarea lui Filat. Noi fiind în dezacord cu acţiunile partidului părăsim rândurile acestei platforme”, a menţionat preşedintele organizaţiei Chişinău a Partidului Platformei „DA”, Nicolae Gârbu.

Gârbu susține că în conducerea partidului ar fi fost admise persoane compromise, cu antecedente penale: „Conducerea partidului a comis erori politice grave care ar fi afectat imaginea partidului și activitatea acestuia are drept scop anumite reglări de conturi și nu rezolvarea problemelor cetăţenilor”.

Nu este prima plecare, dar,leger, poate fi ultima. Toți care au asigurat din punct de vede organizational acțiunile de protest au plecat. Toți cei care au fost martorii realității din culisele protestelor și, în special, a Dreptății și Adevăr-ului, au decis să se retragă. Fie că era vorba despre tineri, care sincer credeau că această nouă dreaptă este soluția, fie că veteran de război care nu erau deprinși cu cinismul liderului său.

De ce au plecat cu toții? Prea evident este interesul meschin a lui Năstase și a criminalilor fugari Țopa. Prea cinic este comportamentul lui Năstase, fie cu oamenii simpli care au avut încredere în el, fie cu propria mama.

Cum să nu fugi de un astfel de personaj. Doar că întrebarea e – cu cine a mai rămas Năstase? Cu Țopii? Ei nu se vor băga și îl vor jertfi pe Năstase cu prima ocazie. Să angajeze susținători de la alte partied? Cine va merge cu Năstase după toate trucurile cu Dodon și Usatîi. Chiar și bunul simț și cei șapte ani de acasă de numai sunt cu Năstase! Deci, cine e următorul?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole