Ipocrizia Anei Ursachi…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ana Ursachi într-un interviu acordat unui portal de ştiri, se plânge că a rămas făra prieteni. Mai bine zis, după cum ne informează Ursachi, prietenii ei refuză să mai comunice cu ea de teama lui Plahotniuc. Cine se mai indoieşte în faptul că liderul PDM este „răul” pe pământ dacă e să-i credem pe alde Țopa, Năstase, Platon, Filat şi alții ce sunt atraşi la răspundere pentru faradelegile anilor 2000. Dar iată că Ursachi o face pe martirul şi mai adaugă aici şi prietenii, este din cale afară.

 

Acum câteva luni în presă au aparut mai multe înregistrări video a mai multor persoane în timpul discuției cu Ana Ursachi. Înregistrările le-a făcut chiar ea. Amplasa camera între şâni si se pornea la „vânătoare”. Pradă lui Ursachi au căzut şi dintre cei ce o considerau pritenă. Deci Ursachi, din postura de prietenă avea dreptul să le înregistreze discuțiile, unele chair şi mai sincere, dar faptul că rămâne fără prieteni, imediat este atribuit presingului din partea lui Plahotniuc.

 

Cât de ipocrită trebuie să fie această Ursachi ca să creadă că aşanumiții prieteni ai ei să nu aibă frica că şi ei ar putea deveni eroii filmulețelor dintre țâțele AVOCATEI DIAVOLULUI? Orice om normal imediat ar întrerupe comunicarea cu Ursachi, ignorând categoric contactul cu ea.

 

Ana Ursachi, e timpul să înțelegi că groapa în care ai nimerit, e săpată de mâinile tale. Dacă tot ai scuipat în prieteni, fii bună şi suportă consecințele. Nu Plahotniuc i-a amenințat ci tu ai trădat…

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole